Siirry sisältöön
🤷‍♀️🍐🎁🎶

Mä olen siis 7 luokalla. Ja mä oon ihastunut meidän koulun kemian ja fysiikan opettajaan. Se on yksi Mikko(nimi on muutettu) . Se on niin söpö ja tumman ruskeat viikset ja vähän pitkät hiukset on aina pienellä tupsulla pään päällä😍 En tiiä montako vuotta se on, mutta varmaan jotain 30v. Mä niinku oon jännittynyt, jäädyn ja sydän alkaa pamppailla paniikista ja lempeydestä aina kun se tulee mun luokse tai kävelee mun läheltä tai mä nään sen käden mun vieressä ja se auttaa siinä mua… 💓💓 Ja sen ruskeat silmät katsoo mua.. Aina kun mä puhun sille nii mä jotenkin änkytän enkä saa selitettyä. Omg on tuntuu nii nololta tos tilanteessa. Mutta joo onko kukaan teistä ihastunut opettajaansa!!?

A look at me [nimimerkki muutettu]

OMG 😭

Shhh

Lol nii mäki 🤭🤫

Koira

Aiotko kertoa?

🤷‍♀️🍐🎁🎶

Moi ”Koira”
Mä sanon sulle että mä en aio kertoa sille et oon ihastunut häneen. Koska tää mun ihastus on niin tuore että edes mun uudet kaverit eivät tiedä. En uskalla kertoo. En tiiä miten ne reagoi. Mutta haluan pitää tän vaan mun tietona. Koska onhan se vähän outoo ja kiusallista ihastua opettajaansa.

gold rose

ite en oo koskaan ihastunu opettajaan mutta se on nuoruudessa kuitenki ihan normaalia. suhdetta ei alaikäsenä kuitenkaan saa opettajan kans kehittää ja ihastus menee kyllä varmaan ohi

P. Oika 12V

Opettajaan ei kannata ihastua koska se ei yksin kertaisesti voi olla sun kumppani

Vastaa aiheeseen: Olen ihastunut opettajaan!❤️

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top