Siirry sisältöön

OLENKO vielä HETERO tämän jälkeen?🏳️‍🌈

Apua tarvitseva tyttö😩

Eli siis olen 16 vuotias tyttö ja ihastun tosi harvoin ihmisiin. Kaikki ihastukseni ovat olleet aina poikia, kunnes aloitin 7 luokan. Ihastuin uuteen ystävääni joka oli tyttö (tämä oli sitä aikaa jolloin lgbtq jutut olivat tosi ”trendaavia”(2021)). Pääsin ihastuksistasi yli 7 luokan lopulla enkä miettinyt siitä kummemmin.
Kuitenkin 9 luokan keväällä ihastuin kyseiseen tyttöön uudestaan ja tällä kertaa se oli aivan totinen ihastus (tarkoitan sitä että haluaisin olla hänen kanssa aidosti toisin kuin 7lk). Aloin huomata miten ihanalta hänen kasvon piirteet näyttivät ja kuinka mukava hän ylipäätään oli.
Kysymykseni siis on että voinko vielä kutsua itseäni heteroksi jos en erityisesti pidä tytöistä tai katsele muita tyttöjä samalla(kuin poikia tai ihastustaan) tavalla se vaan sattui että ihastuin häneen.

Tarvitsen apua joten kaikki vastaukset on toivottuja😊

.

Et.

Random tyttö

Itsekkin olen samassa tilanteessa sillä ihastuin mun luokkalaisten ei oltu mitenkään läheisiä tai silleen tää kyseinen tyttö vain sattui olemaan mun Kaa samalla luokalla ja itse olen alkanut tutkimaan eri seksuaalisuuksia ja oon tajunnut että mielestäni sukupuolella ei ole väliä mutta mutta sinun tilanteessa kun tyttöjä on vain yksi niin en olisi niin varma ja kannattaa myös miettiä näyttääkö muut tytöt mielestäsi viehättäviltä ja sitten alkaa miettiä oletko hetero

hii

Nykypäivänä saat olla mitä vaan vaikka se olisi järjenvastaista. Tottakai voit olla vaan hetero jos haluat. Toki tottakai aina kannattaa myös kyseenalaistaa ja miettiä onkohan tässä mitään järkeä ja pohtia vielä uudelleen. Seksuaalista suuntaustakin voi vaihtaa!

Enby✨️

Teoriassa kyllä ja ei. Sä voit esimerkiksi määritellä itsesi heteroksi vaikka sul on ny ollu yks ihastus tyttöön, samalla tavalla kuin joku voi määritellä itsensä lesboksi, koska tykkää pääsääntöisesti ei-miehistä vaikka hänellä olisikin ihastuksia muutamia ihastuksia miehiin. Voit myös määritellä itsesi esimerkiksi biseksuaaliksi tai omniseksuaaliksi, tai miksi tahansa muuksi, joka tuntuu omalta TAI olla määrittelemättä itseäsi ollenkaan. Niin ku tos ylhäällä sanottiin nii kannattaa tosiaan miettiä koetko muitakin naisia viehättävänä kuin vain tätä sun ihastusta. Tsemppiä;D

Tänä vuonna 18🙈

Sanoisin et oot mitä ite ajattelet. Muut ei sua määrittele sä vaan määrittelet ittes.

Vastaa aiheeseen: OLENKO vielä HETERO tämän jälkeen?🏳️‍🌈

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top