Siirry sisältöön

Oletko kiusattu/yksinäinen? Tule kertomaan oma tarinasi! Autan sinua!❤️

EmpaattinenTyttö12v

Tervetuloa Kiusattujen ja Yksinäisten piiriin.❤️ Täällä voit vapaasti ja rehellisesti kirjoittaa oman tarinasi. Mä yritän parhaani mukaan ymmärtää ja auttaa. Olen kokenut monia vastoinkäymisiä näihin aiheisiin liittyen, joten osaan ymmärtää ja tuntea myötätuntoa sinua kohtaan. Minuun voi luottaa 100 prosenttisesti!
Ja Muista: Sinä olet tärkeä aivan omana itsenään!💜
Yritän mahdollisimman pian vastata tarinaasi. 💛 Odotan sinua!

🎁🎖🏆🏅🥇

Hei!
Mun pikkuveli uhkaa aina ottaa mun rahat.

EmpaattinenTyttö12v

Hei 🎁🎖️🏆🏅🥇
Kiitos kun kirjoitit. Voin kyllä sanoa että minunkin pikkusisarukset on sanoneet samoja uhkauksia.
Uhkailu on todella pelottavaa, ikävää ja väärin. Pienemmät sisarukset eivät oikeen ymmärrä mitä suustaan päästään.Vai onko pikkuvelisi minkä ikäinen?
Omat rahat ovat aina omat rahat. Niitä ei saa kukaan varastaa.
Rahat kannattaa piilottaa hyvin ettei pikkuvelisi käy ryöväämässä niitä. Toisaalta ymmärrän, että se voi olla hyvinkin vaikeaa, jos pikkuvelisi on hyvä etsimään. Voit pyytää vaikka vanhemmiltasi hyvää piilopaikkaa.
Mietin tässä sitä, onko pikkuveljelläsi jokin juttu jonka hän haluaisi ostaa ja yrittää pyytää sinulta rahaa ..?
Minä olen selvinnyt tuommoisista uhkailusta, piilottamalla rahat tai pyytänyt vanhempia avuksi.
Ymmärrän kyllä! Toivottavasti tämä auttoi jotain..
Hyvää kesäloman jatkoa sinulle!

🎁🎖🏆🏅🥇

Mun pikku veli on 6v minulla ei ole piiloja ja hänellä ei ole mitään juttua jota hän haluaa ostaa. Ja hänellä on omat rahat. Hän sanoo vaan että mä kiusaan siksi hän ottaa mun rahat vaikka mä en oo tehnyt mitään. Ja aina se syy mitä mä kiusaan sen mielestä että mä oon sanonu vaikka että mä oon sanonu että mä en halua leikkiä piilosta. Vaikka mä oon vaan ehdottanu että leikitäänkö jotain muuta.

Minä 💔

Moih! Mulla ei oo yhtään kaverii ja mun luokassa on vaa 5 tyttöö.. :(

12v

En osaa oikeen selittää mut itellä murrosikä tuntuu vaikealta en halua kasvaa aikuiseksi

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moii empaattinen tyttö 12v
Minua kiusattiin aikalailla koko ala aste mutta nyt siirryn ylä asteelle joka on triplasti isompi kun mun ala aste. Se ahdistaa.
Moii myös sinulle 12v
Tsemppiä sulle ❤️! Itselläkin on sama ongelma 😭
Hyvää kesää kaikille 🌺💐💚🌴

Hännänhuiskaus_sk

Minun kaverit eivät huomioi minua😔

EmpaattinenTyttö12v

En enää vastaa noihin.
Tsemppiä teille. 💚💚
Moido❤️❤️

”,

Minulla on kyllä kavereita, mutta koen silti olevani yksin, kun tuntuu, että ketään ei kiinnosta oikeasti mitä minulle kuuluu ja muutenkin en uskalla kertoa niille mitään. Haluaisin ystävän.

”,

Moii Minä 💔, olen niin pahoillani tosta tilanteesta! Muista että oot ihana! Synkimmänkin yön jälkeen tulee valo! Sääki löydät vielä sen ystävän/kaverin! Tsemppii ihan hirveesti ja jättihali sinne!<33

”,

Moikka 12v, voin vaan sanoo että ymmärrän miltä susta tuntuu! Varsinki alussa kaikki on tosi outoa, varsinki ku mieli on ihan sekaisin… Kyllä se siitä! Tsemppiä ja iisoo hali sinne!🤍

”,

Hei Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛, olen toosi pahoillani siitä että sua on kiusattu! Tuleeko sun kiusaajat sun kaa samalle luokalle? Haluutko kertoo enemmän siitä miten ne kiusas? Yläasteella isompaan kouluun tottuu kyllä! Tsemppiiii hirveesti!🩷

”,

Heii Hännänhuiskaus_sk, olen ihan hirveän pahoillani tuosta! Yksinäisyys ja hylätyksi tulemisen tunne on ihan älyttömän kauhea! Ootko yrittäny puhua niille? Koska vaikka se tuntuu vaikealta, puhuminen auttaa aina! Muista että oot ihana ihminen!! Tsemppiii ihan älyttömästi! Kyllä se siitä vaikka ei nyt tuntuis siltä!!🩵

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

No, kyllä mä voin pariin vastata, kun aloittaja lähti.

Minä💔, on ikävää, kun ei ole ketään, kenen kanssa hetket voisi jakaa. Sanoit, että luokallanne on vain viisi tyttöä, mutta entäs muut sukupuolet, riittäisikö niistä kaveriporukaksi? Eikä kaikkien kavereiden edes tarvitse olla samalta luokalta tai samasta koulusta. Onko sinulla harrastuksia, joista voisit saada uusia kavereita? Tai pystyisitkö aloittamaan sellaisen? Kavereita voi saada yllättävistäkin paikoista. Pidä siis aistit valppaina.

12v, murrosikä tuntuu monelle nuorelle haastavalta etenkin, kun sen aikana ymmärtää yleensä asioita, jotka lapsena tuntuivat kovin kaukaisilta. Lisäksi oman identiteetin löytäminen saattaa stressata ja kehon muuttuessa voi alkaa miettiä, että onko tää normaalii, miksei kukaan kertonut tästä, kuuluuko näin käydä jne. Kaikki tuntuu pelottavalta. Ja siten aikuiseksi kasvaminen saattaa tuntua huonolta vaihtoehdolta. (Tai sitten kyseessä on Peter Pan -syndrooma, mistä minä tiedän😅? Ei siis oikeesti tarvii huolestuu, ihan normaaleja sun tuntemukset on)

Moiii, Lukutoukka! Mulla itseasiassa kävi aika samalla tavalla koulujen suhteen (ja vähän muutenkin sun tilanteen). Mua oltiin katsottu vinoon koko alakoulu, koska en ollut sujahtanut täydellisesti siihen stereotyyppisen tytön muottiin (myöhemmin mulle selvisi, etten välttis oo tyttö, ainakaan en niin selvästi). Yli kolminkertainen yläkoulu stressasi, koska mua pelotti, että siellä on samanlaista tai pahempaa. Ei ollut. Välillä mua yhä katotaan vinoon, ja joku kysyy: ootko tyttö vai poika? Mutta yläkoulu on täynnä muotin ulkopuolella olevia. Eli: ei se oo nii paha.

Ja kaikki muut: toivottavasti joku vastaa teillekin henkilökohtaisesti. Ootte ihanii❤️❤️❤️!

Vastaa aiheeseen: Oletko kiusattu/yksinäinen? Tule kertomaan oma tarinasi! Autan sinua!❤️

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top