Siirry sisältöön

Omistettu käyttäjälle 🌸Scottieloverflower🌸

Liamloverlforever💜🖤

🌸Scottieloverflower🌸 moi! Mä oon sun super fani ja haluisin tutustuu tai ainaki jutella sun kaa! Sä näemmä tykkäät Scottista sikana? Mäkin tykkään Liamista ihan sairaasti! Ollaa molemmat Teen wolf fan girlejä! Jee! Tuu puhuu Teen wolfista, Scottista, Liamista ja kaikesta muusta! Vaikutat niin kivalta! <3 :) Ps. Musta jotenki tuntuu, et meillä on samanlainen suhde kuin meidän idoleilla! Et mä oon se pien ja aloittelija ja sä se iso ja huolehtivainen tai nii. En tiiä tajuutko, mut musta vaa tuntuu siltä emt miks. Btw hyvää päivänjatkoo ja toivottavasti luet tän jonainpäivänä! :)

– Liamloverforever💜🖤

🌸Scottieloverflower🌸

Moi Liamloverforever💜🖤! Kiva kuulla et sä oot mun fani ja oon tosi otettu, kun loit ihan uuden keskustelun, jonka omistit mulle!! Vaikutat tosi kivalta ja voidaan joo jutella tääl ja tutustuu! :) Joo, tykkään Scottista, se on best!❤️❤️ Liam on kans tosi proo, kiva kuulla et sä tykkäät siitä. Jos luet mun tekemiä keskusteluja, saatat huomata, kun puhuinkin niitten suhteesta ja et se on musta niin ihana. Sika kivaa oikeesti, et tääl on joku muuki Teen wolf super fani!! En oo ainut, jippii! 😁 Ja mä hei ymmärrän mitä tarkotat! Mustaki tuntuu vähän tolta nyt ku ajattelen. Voin mä olla sun Scott jos oot mun Liam 😊 <3 Ihanaa loppuviikkoa sulle ja toivottavasti jutellaan jatkossa enemmän! :)

Sydämmellisiä terveisin: 🌸Scottieloverflower🌸

Liamloverforever💜🖤

Moikka! Omg! Sä oikeesti tulit tännekin!! Jeee! :) Siis niin kiva että säkin ymmärrät mitä tarkotin! Joo oo mun Scott ja mä oon sun Liam!!! ❤️❤️ Kävin äsken lukee sen sun toisen vastauksen ja vastasin siihen. Juu näin sen sun tekemän jutun niistä ja oon niin samaa mieltä!! Ollaan oikeesti niin samanlaisii! Oot oikeesti niiiin sika kiva tyyppi!! Ihanaa kun juttelet mun kaa!! Moikkaa! <3

Terkuin: Liamloverforever💜🖤 :)

Vastaa aiheeseen: Omistettu käyttäjälle 🌸Scottieloverflower🌸

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top