Siirry sisältöön
ColliferShippaaja

Ite oon siis täysin obsessoitunu tähän kyseisee sarjaan (once upon a time) ja ois ihana päästä keskustelee jonku muunki kaa joka kattoo tätä😍😍 Eli siis onks tääl muita vannoutuneita oncereita??
Täs heti alkuun pari kyssärii jos oot innostunu sarjasta hehe:
~Lempi hahmo?
~Lempi kohtaus?
~Lempi kausi?
~Lempi shippi?
~Lempi quote?
IHANAA JOS INNOSTUU JOKU KESKUSTELEMAA!

Scarab_Sweetie

En ole kuullutkaan.🥱

Eräs henkilö

Moikka, ite en oo viel kyseistä sarjaa kattonu, mut kiinnostas kyl kuulla siit jotai. Onks se hyvä, et niiku kanttiisko mun perehtyy siihen lisää ja kattoo se? Ja jos joku viitsis, ni ois kiva vähän kuulla et niiku millanen se niiku on? Ei mul muut, mukavaa päivän jatkoo kaikki! :)

ColliferShippaaja

Moikka ”Eräs henkilö” :D
Ite suosittelen erittäin paljon katsomaa lol yllätysyllätys hehe. Saattaa olla et oon yliobsessoutunu siihen sarjaan mut ite rakastan. Se kertoo siis tämmösist klassikko satuhahmoist (lumikki, uljas, belle…) jotak joutuu kirouksen voimasta meidän maailmaan eivätkä aluksi muista mitään. Lumikin ja Uljaan lapsi, Emma, on tavallaan sarjan pää henkilö joka purkaa kirouksen niin että kaikki muistavat jälleen edellisen elämönsä lumotussa metsässä ja TÄSTÄ sarja vasta kunnolla alkaa kun hahmojen völulle kertyy kaikenlaista draamaa ja taikaa rihkuvia seikkailuja <3 En tiiä oliks tässä selituksessä mitään järkee lol mut siin on kuiteski juoni kiteytettynä :)))

Vastaa aiheeseen: Onks tääl muit ouat faneja?🤩

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top