Siirry sisältöön
Helou🏳️‍🌈

Onks kellää ongelmaa ollu ikinä suutä et ku en oo varma olnks pan vai joku muu lol mut siis joo ja sitte mun vanhemmat n niiku tosi homofoobisia ja kaiken lisäks oon muunsukupuolinen ja haluisin vaihtaa nimen myt mihin? Entiiä ja miten kerron mun vanhemmille? Et joo ja sit mun kaveritki aina pilailee homoilla ja tällee😁 munt hoo aiks tylsä ongelma mut tietääks kukaa mitää hyvii nimii mitkä ei hurveesti huutais naista tai jtai😍

13v tyttö

no oon 1 elämässsä luullu et oon lesbo mut en ollukaan vaan hetero no tunen tunteen koska mul 1 kaveri joka miettii noit samoi asioita. sori en osaa kauheen hyvin auttaa

Árvedávgi🌈❤️‍🔥

1. Oon kans ihan kujalla seksuaalisuuteni kanssa. En tiiä oonko hetero, bi, pan, omni, lesbo vai jotain ihan muuta. Joten musta ei tässä oo kauheesti muuta apua, kun vaan se, että ”kamu, et oo yksin”.
2. Mun vanhemmat ei oo homofoobisii, mutta oon silti kohdannut homofobiaa tosi paljon, koska yläkoulu. Ne ihmiset yleensä sivuutan enkä varsinkaan alennu niitten tasolle (paitsi joskus, kun keittää yli, heh). Kaverilla tosin on homofoobinen isä ja se on siitä asti ku kaveri tuli ulos kaapista pitänyt mykkäkoulua. Mutta kaverin mukaan jotain edistystä on tapahtunut, joten kyl se siitä.
3. Hyviä sukupuolineutraaleja nimiä on esim. Tuisku ja Viima. Myrsky ja Salama on kans ihanii.

.

Juu, aika sama ongelma ja siks en osaa auttaa, mut tsemppii!

Tyttö 13v

No kirjoitin ton yhen 2 pv tai jonkin aika soy niin nyt mul on ongelma. Luulin et olin heteron mut nyt en tiiä tykkäänkö molemmista sukupuolista vai vaan vastasesta sukupuolesta ( poikapuolusista) no kiva ongelma. No eiköhän se aikanaan selviä.

Vastaa aiheeseen: Ööö🏳️‍🌈🫶🏻

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top