Siirry sisältöön
TYTT√Ėūüź®

Moi. Eli mun poikaystävää kiusaavat muut luokkani pojat(eivät siis ihan kaikki) ja jotkut tytöstäkin. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että alemmilla luokilla hän välillä ärsytti muita mutta kasvoi siitä järkevämmäksi ja ei tee sitä enää.
Hän on kertonut opettajalle tästä. Mutta olen myös nähnyt hänen itkevän. Se ahdistaa minua, koska en tiedä haluuako hän seuraani vai olla yksin. Lisäksi häntä selvästi nolottaa itkeä.
Onko kell√§√§n muulla ollu samanlaisia pulmia? Vaikka ei ois ollukkaan saa vastata.ūüôÉ

Joku ihminen

Mul ei oo ollu samanlaisia pulmia ku sulla mutta voithan jokin kerta mennä juttelemaan poikaystävällesi kun hän itkee ja jos näyttää siltä että hän ei seuraasi halua lähde pois mutta tarjoudu kuitenkin juttelemaan jos hän haluaa(:
Anteeksi taas kerran todella sekava viestini ja tästä tekstistäni ei varmaan kukaan ymmärrä mitään mut hyvää syksyy kaikille(:

Joku

Voisko joku vastata????

Joku

Joo, oon siis keskustelun aloittaja.

Suklainensydän

Moii! Susta tulee vaikutelma, että oikeesti välität sun poikaystävästä ja oot huolissas tästä asiasta. Sul on iha aihetta myös olla huolissaan koska kiusaaminen ei oo ok, ja se näyttää vaikuttavan sun poikaystävään. Kannattaa kertoo just jollekki aikuiselle tai esim. kuraattorille tästä. Sä voit olla tukena sun poikaystävälle, ja kannattaa oikeesti jutella asiasta hänen kanssa. Kerro omista huolista, siitä, että et oo varma haluaako hän sua lähelle sillon ja kertoa myös että on ok itkeä sun seurassa ja haluut olla tukena. Jos hän haluu olla yksin nii anna hälle tilaa ja sano että ymmärrät etkä pahota mieltäs siitä, ja pyydä vaikka laittaa viestiä sillo jos hän haluaa käsitellä asiaa sun kanssa. Tsemppii ja toivottavasti kaikki menee hyvin!! <3

Vastaa aiheeseen: Outo ongelmaūüėÖ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top