Siirry sisältöön
O.9

Olin yöllä hereillä kun en saanut unta kun oli kuuma. Nostin mun peittoo mun jaloilla ilmaan jotta ilma kiertäis paremmin. Yhtäkkiä vaan katoin mun huoneen oviaukosta ja näin vaaleen hahmon seisomassa siinä. Jähmetyin paikalleen varm 5s ja sit menin nopeasti peiton alle. Hetken päästä uskalsin kattoo ja se oli siin yhä mut sit se alko liukuun siitä vasemmalle pois päin oviaukosta. Sinä samana yönä mun sisarpuoli oli meil yötä ja aamulla ku menin herättää sitä(tosi aikasin olin ainoo joka oli hereillä) mun sisarpuoli istu siinä sen sängyllä ja sano mulle että tuokko mulle paperia. Olin silleen Ok mut miks ja se sano et ku mun varpaan alta tulee verta. Toin sille paperii ja kerroin et mitä aikaisemmin yöllä oli tapahtunut ja sit se kerto et sillä oli ollu kans yhessä kohtaa yöllä ihan sairaan kuuma.Mun osa kamuista on sanonu et oisin saanu unihalvauksen mut en usko koska pystyin kuitenkin liikkuu sillo mut toi varvas juttu voi olla vaan sattumaa.

Ja sit ku olin nuorempi niin sanoin mun √§idille ku se oli peittelem√§ss√§ mua et hei kato tuolla katossa lent√§√§ musta lintu. Se ei ollu sillon kauheeta mun mielest√§ mut nyt vanhempana oon ajatellu ett√§ Valkonen kyyhky kuvastaa rauhaa ja sit niinku musta kuvaa kai pahaaūüė®

Ja noi siis tapahtu meijän vanhassa talossa ja siel on tapahtunut myös paljon kaikkee muuta normaalista poikkeavaa. Ja ois kiva tietää et kuinka monelle muulle on käyny kans paranormaaleka juttuja(lupaan lukee kaikki koska tälläset asiat kiinnostaa mua)

Gilly

Ihanaa kuulla,etten oo ainoo jota kiinnostaa noi asiat ja jolle on käyny noita!

Kerran y√∂ll√§, kun makasin mun s√§ngyss√§ naama sein√§√§n p√§in, kuulin ihan mun korvan vierest√§ pussauksen √§√§nen. T√§√§ saattaa kuulostaa hauskalta, mutta mua ei kyll√§ sillon paljoo naurattanut. ūüė¨
Ja Kerran illalla, kun menin kylppäriin, näin jonkun oudon valon saunan oven läpi paistavan siihen seinään.
Ja kerran koulussa, kun mulla oli semmonen lyijykynä käessä, niin yhtä äkkiä se vaan irtos mun käestä ja tippu siihen pöydälle.
Ja kerran, kun olin syömässä iltapalaa, siinä pöydällä oleva voiveitsi vaan rupes pyöriin ympyrää ja sit se tippu lattialle.

Näitä ois enemmänkin, mut en nyt kirjota tähän niitä kaikkia. Mut siinä oli nyt joitain.

08

en oo varma saanko unta enää noitten kertomusten jälkeen mutta sanon vaa et muakin kiinnostaa noi asiat semi paljon.
mutta asiaan, oli siis p√§iv√§ olin kotona yksin (jos koiraa ja hamsterii ei siis lasketa) istuin tuolil en tii√§ mit√§ tein sit yht√§kkii kuulin jonkun sanovan ”moi” tai sitte se sano mun nimen. mulle on k√§yny tollasii samoja juttuja monta kertaa et kuulen jonkun sanovan jotain. ekoil kahel kerral se oli naisen √§√§ni mut sit se vaihtu miehen √§√§nen yheks kerraks, my√∂hemmin siit√§ ei saanu selv√§√§ kumpi se oli. ja siis noi kaikki kerrat on tapahtunu ku oon ollu yksin kotona ja on ollu valosaa.

lisää paranormaalia:) !

ūüĆľ

Mun mummo on aika kova uskoon tällasiin juttuihin ja samoin miekin joten täs jotain muutamia:

Mun vaarin isä oli kuollu suolle, kun oli menny poimimaan marjoja. Samana päivänä useampi tyyppi oli nähny sen käyvän kylässä eikä sanovan yhtään mitään. Vaan olevan ja lopulta lähtevän.

Mun mummola sijaitsee alueella jossa on ollu aikoinaan jotain sotaa ja sieltä löytyy aina silloin tällöin vieläkin jotain sotarojua maastosta.
Kauan sitten löytyi sotilaan kypärä ja se vietiin vintille koristeeksi. Joskus kun vintti oli ollut tyhjillän sieltä oli kuulunut selkeitä askeleita alakertaan. Kypärä vietiin vintiltä pois ja äänet loppuivat.

On ollut olemassa laavu joka on nykyään jo purettu. Aikoinaan kun kuiten ihmiset siellä yöpyivät kantoi vanharouva puita sisälle yöisin, ettei tuli sammuisi.

Erästä kaukaista sukulaista ollaan sanottu noidaksi. Hänellä oli kaksi kultaista korvarengasta jonka toisen vei maahiainen hänen omien sanojensa mukaan.

Yövyin vanhan talon vintillä (samaisella jossa kypärä oli kauan sitten ollut). Kello oli jotain 2.00 yöllä ja oli pimeää. Kuulin vintin seinästä, jonka takana on pieni varastotila kaksi koputusta, selkeitä ja tasaisia. Pidin silmiä kiinni, enkä uskaltanut avata niitä. Jonkun ajan päästä kuputukset kuuluivat taas. Tämä tapahtuin yhteensä n. 4 krt tasaisin väliajoin kunnes loppui. Kun avasin silmäni en nähnyt mitään.
Mainitsin asiasta mummolleni ja h√§n uskoi sen olevan √ĖT√ĖKK√Ą, sill√§ ne voivat p√§√§st√§√§ yll√§tt√§vi√§kin √§√§ni√§ ja kyseisess√§ talossa ei ole h√§nen aikanaan tapahtunut mit√§√§n kummallista. ”Siell√§ on ollut aina tosi rauhallista nukkua”.

Mun mummo sanoi joskus että jos oon joskus rakentamassa tai rakennuttamassa taloa, ota selvää onko siellä ollut joskus tie, sillä jos on et tule saamaan rauhaa, kun menneet ihmiset kulkevat vielä vanhoja teitä.

Kookosūü••

No mul on NDE (jos et tiiä, mitä se tarkottaa, nii se on lyhenne sanoista near-death experience). Eli siis ihminen herätetään takaisin henkiin. No, itse kävin silloin paratiisissa ja kadotuksessa. Silloin varmaan esiteltiin mulle, et minne ihmiset voivat mennä elämän päättymisen jälkeen. Oon kuullut, et muillakin on samanlaisia kokemuksia.

ūüĎĽ

Mulle on monta kertaa käyny nii, et oon jättäny jonku asian tai tavaran johoki asentoon ja sit ku katon vähän ajan päästä uuestaa ni se on vaihtanu sitä asentoo. Ja sit oon kirjottanu johoki jotain ja ku joskus katon uuestaa, ni sitä ei lue enää siinä. Sit joskus pimeessä oon nähny vaik mitä outoo ja mua on pelottanut sikana, mut ajattelen vaa, et kai se oli joku varjo tai joku emt. Sit ku oon yksin kotona, oon kuullu outoja ääniä yms ja pelänny sikana, mut ajattelen siitäki vaa jotenki loogisesti. Siis mulle on jotai tälläsii käyny tosi useesti, mut ei mun muistaaksee oikein muuta, paitsi unissa. Oon 12 ja en vieläkään aina uskalla olla pimeässä tai yksin kotona, riippuu ihan tilanteesta tai jos oon just lukenu/kuullu jostai pelottavasta jutusta ni en varmana uskalla. Muakin siis kiinnostaa nää jutut kovasti ja ois kiva testata jotai noita paranormaalei pelei, yksin en uskalla mut joskus jonku kaa vois testaa. Juu moikka ja jos teille on käyny jotai samanlaista ni tulkaa kertoo! :)

Galluuppi

Mäkin voisin kertoo tähän oman kokemuksen.
Vähän aikaa sitten muutettiin taloon jossa eli ennen mummo joka asui talossa koiransa kanssa kuolemaan asti. Tässä jonkin aikaa sitten olin yksin kotona ja olin koirani kanssa makoilemassa sängyssä kun kuulin keittiöstä paistinpannujen kolinaa ja sitten liesituuletin hyrähti yhtäkkiä päälle kun olin nousemassa katsomaan mitä siellä tapahtuu näin ikkunan kautta heijastuksen siitä miten koira teputti viereisestä huoneesta keittiöön. (mun huoneen ikkunasta heijastaa käytävälle kun mun huoneessa ei ole valot päällä)
Hauska homma on se että mun koira oli edelleen mun vieressä.

Sitten myös aina välillä tuntuu et en oo yksin ja hetki sen tunteen alkamisen jälkeen huoneen lämpötila menee alas mut aina heti kun se tunne menee ohi niin lämpötila nousee sillein et ei nouse hitaasti vaan pompaa sekunnissa takas ylös.

011

Meil on siis pesuhuonees sauna (joka on TODELLA pime√§, ja se saunan ovi on siis l√§pin√§kyv√§, eli siit√§ n√§kee kaiken mit√§ siel saunas tapahtuu) ja sen saunan ovea vastap√§√§t√§ on lavuaari mis m√§ pesen hampaat joka p√§iv√§, mut JOKA IKINEN kerta ku oon siel pesuhuonees kuulen aivan selv√§sti ett√§ ne saunan lauteet narahtelee (ne narahtelee vaan sillon ku siell√§ k√§vell√§√§n tai saunaa l√§mmitet√§√§n) joka on aika pelottavaa..ūüė¨

Vastaa aiheeseen: Paranormaalit asiat‚ė†ūü§°

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top