Siirry sisältöön
Akni<3

Joo eli, terve vaan!
Mulla on isoissa ihmis porukoissa kovaa ahdistusta :(. Mulla on pari kaveria. Ne on kivoja :). Mutta ne ei aina osaa ymmärtää mua. Meinaan sitä ku mulla tulee joskus paniikkikohtauksia. (Jos joku ei tiedä mitä ne on niin emmä tiiä mua ainakin tärisyttää ja tulee huono olo ja mä en saa henkeä °~°). Mutta siis ne aina vaan vähän suuttuu mulle ku mä sanon että mua ahdistaa. Mut mulle esimerkiks eilen kävi niin että olin menossa isin luota äitin luokse niin mä päätin siinä kiireessä mennä kerrostalon pihan kautta.(siinä ei ollu sit MITÄÄN semmosta ”läpikulku kielletty” kylttiä. Eli mulla oli täysi oikeus kävellä siitä. ) Sit sieltä tuli joku vähän vanhempi mies joka kiroili IHAN SIKANA mutta jätän ne nyt tästä pois. Se siis huus mulle että ”TÄÄLLÄ EI SAA OLESKELLA!!!! SUN PITÄÄ JAKSAA KIERTÄÄ!!!!!!!!!!!” Mä luonnollisesti säikähdin ja mä vaan piipitin sille jotai. Sitten se TÖNÄS MUA?! Joo siis tietääkseni se ei oo sallittua? Mutta mä itkin ku vesiputous sen jälkee…
Mut joo toivottavasti tykkäsitte mun eilisestä päivästä! Ootte kaikki ihmiset ihania<3.
Moi!!!

Tyttö 13v

No mulkin on paniikki kohtauksii ja ollaan jotenkin samanlaisiin täs asiassa. <3 toivon et sul menee paremmin tänää. Oot tärkee ja ihana. Mulkin on käyny samoin mut se lähesty vaan se oli myös joku vanha mies mut se oli ahdistavaa silti. Toivottavasti tää viesti ei ollu sekava ja tsemppiä sulle!

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Miten se tyyppi kehtasi?! Väkivalloin esti nuorta kulkemasta. Not okay. Mitä tulee sun ahdistukseen, kyse voi olla agorafobiasta eli julkisten paikkojen pelosta. Mitä ikinä se onkaan, sun kaverit ei sais suuttua siitä, että sua ahdistaa. Niiden pitäisi vähintään olla sun tukena.

PS. Nimimerkki on ollut mulla jonkin aikaa väärin. Nimi on siis Arvedávgi🌈❤️‍🔥, ei Árvedávgi🌈❤️‍🔥.

Vastaa aiheeseen: Pelottavat ihmiset >⁠.⁠<

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top