Siirry sisältöön
Gimma 12v

IHASTUNEET T√ĄNNE!
Juu siis. Oon pitk√§√§n miettinyt t√§nne viestin laittamista. Kerron yhdest√§ pojasta. Toivon saman kaltaisia tarinoita ja fiiliksi√§. Eli kaikki ihastuneet t√§nne! Illalla kun pit√§s nukahtaa, ajattelen vaan sit√§ poikaa. Oon sen pojan Kaa samas l√§tk√§ jengiss√§, aloitin siis ehk√§ 3kk sitten.oon pelannut matseissa ja aina kun se tekee maalin tuijotan vaan ja mietin ’oispa toi mun’. Se on saman ik√§inen ku m√§. Asutaan eri paikkakunnil, mutta k√§yd√§√§n siell√§ 3x viikossa. Kun on mun veljen ja mun harkat. Oon miettinyt mit√§ vastaisin jos se sanois alax. Siis se heitt√§√§ mulle aina jotain ”meetvurstil√§ppii” ku tykk√§√§n hepoist. Puhuu ihan avoimesti joukkueen kuullen exist√§ joita on KUULEMMA jo 20ūü•≤.
Antakaa vertaistukee!

;)

Siis mulla on ollut varmaan 100 ihastusta, mutta en oo ollu kenenkään kans yhes. Se on vähä tyhmää mut silti tooosi ihanaa ku ajattelee koko ajam ihastustaan! Omasta mielestäni sinun kannattaisi kysyä häneltä alax vasta sitten kun hän on osoittanut mielenkiintoa sinua kohtaan ; kuten katsekontakteja, hymyjä tai juttelua. Mutta mee vaan rohkeasti yrittämään! TSEMPPIII JA ONNEEE!!!!

Sun (lempinimi)

H√∂m h√∂m. No ei oo ihastusta koska en harrasta mit√§√§n koulun ulkopuolella (ajattelin kyll√§ alkaa syksyll√§ harrastaa jotain ni voisin tapa jonkun ihanan tyyp√§n…) ja mwij√∂n luokan laiset poitsulit on v√§lill√§ kivoja ja s√∂p√∂j√§ mut ne on √§ll√∂isen ja outoi. Haluasin Sen Oikean. Ja on ollu aika paljon draamaa just mun kohalla +joku mwij√∂n luokkalainen poika, koska oon ”suosittu” vaikka se on kivaa ni my√∂s √§rsytt√§v√§√§. Jep, ei oo ihastusta oikeeseen tyyppiin. Vaan hahmoon joka on mun kirjoittaman kirjan p√§√§henkil√∂n kundikaveri (t√§ll√§ hetkell√§ koska ne varmaan eroo tai jotai
jännää siis kirjas) ja lukekaa se kirja ku se tulee johonka luettavaksi ;) siis kirjotan kirjaa ite

BlinK girl (UwU)

Mulla on my√∂s HYYYVIN ISO IHASTUS . T√§st√§ tulee pitk√§ tarina mutta joo….

M√§ oon todella ihastunut yhteen mun luokan poikaan. En oo ikin√§ tuntenut n√§in vahvasti ket√§√§n kohtaan paitsi t√§t√§ henkil√∂√§. Noh..m√§ sitten rohkenin kertomaan t√§lle ett√§ tykk√§√§n siit√§ ja h√§n vastasi oooookei.. ja sit kysyin ett√§ tykk√§√§k√∂ h√§n minusta ja vastasi v√§h√§ ja emt.. noh ei kauheasti puhuta koulus mutta h√§n hymyilee mulle ja me istutaan luokassa vierekk√§inūüėć ja oon yritt√§ny v√§h√§ saada t√§t√§ juttuu eteenp√§in ja en ikin√§ keksi mit√§√§ puhuttavaa joten ollaa viestitelty ja sitten kysyin ett√§ haluaako h√§n olla ihan kaveri kanssani( tarkoitin normi yst√§v√§√§ ns enemm√§n kun LUOKKAKAVERI)
ja sit t√§√§ vastaa ett√§: joo,Miks eiūüėČ
Ja sit m√§ oon sillee ok ja sit se kysy yht√§kki√§ et tavallinen vai…( h√§n luuli seukkaamista) ja sit m√§ olin et tavallinen vai haluutko? Ja sit se oli sillee et en m√§ niin sanonu ja sit se sano et v√§h√§ cringe kysymysūü§£ mutta sitten kysyi ett√§ tarkoittiko h√§n tuota .. ja h√§n vastaa ett√§ ei ainakaan ‚ĚóVIEL√Ą‚Ěó TOI SANA EI SEURUSTELLA VIEL√Ą!!! MIT√Ą SE MEINAA KOSKA VIEL√Ą TARKOITTAA EI NYT VAAN MY√ĖHEMMIN!! mutta joo .. h√§n saattaa my√∂s tykk√§√§ yhdest√§ toisesta tyt√∂st√§ en ole varma. Ja musta v√§lil tuntuu ett√§ se ei tykk√§√§ musta mutta se my√∂s tuijottaa mua .nii ja sit kysyin ett√§ voidaanko olla yhes piilosessa jengi kahestaa ja se oli siihen et jooūüėČ NI SIIS AA!!! Mulla on NIIN PALJON tunteita sit√§ kohtaa.. rupeen aina melkee t√§risee ku oon sen kaa.. ja sit me harjoiteltiin cicapoa ja valssia ni olin h√§nen pari, ( se oli ihanaa) ja joo sori v√§h√§ pitk√§st√§ viestist√§ mutta t√§llainen juttu on mulla:) ja oon siis 11v (ja haluaisin seukata h√§nen kaa)

randomi

mooi onks normaalii jos on tyttökavereita ja sit muut dissaa siit

poika

oon 13v poika ja oon seurustellut nyt sen päälle kolme kuukautta unelma tytön kans, se on tosi fiksu ja kaunis. olin ihasiunu siihen joku vuos sitten ja sen jälkeen en oo saanu häntä mielestäni. ja miks ny kerron tän niin halusin kertoo tarinan miten aloin seurustella sen kans: Ihastuin häneen jossain kutosluokan keväällä ja ajattelin häntä jatkuvasti, en kuitenkaan uskaltanut kertoa hänelle koska pelkäsin saavani rukkaset. no loppukevät koitti ja tuli yläkouluun siirtyminen ja kaveritoiveet. Päätin siinä sitten pyytää häntä yhtenä kaveritoiveena ja kuulin myöhemmin että hän oli tehnyt samoin. no kesä meni häntä ajatellessaja syksy koitti, päätin tehdä jotain sen eteen että alkaisimmie seurustella. puhuin tunteistani eräälle kaverilleni, joka on myös ihastukseni kaveri. Hän rohkaisi ja kannusti minua ja kertoi että ihastuksenikin pitää minusta. No olin yhtenä kylmänä mutta kauniina talvi iltana ulkona ihastukseni kanssa, pysähdyimme upean puron varteen katselemaan tähtiä ja rohkaisin mieleni. kerroin hänelle miten paljon häntä rakastin ja hän hän vastasi rakkaudella sitten päätimme, että alamme seurustella ja siitä lähtien elämäni on ollut aivan mahtavaa. (olimme harrastaneet jo pari voutta saamaa harrastusta)

14v( koht 15v) tytt√∂ ūüėćūüėąūü•ďūüíĖūüíúūüíôBi

Aluks:
Onko täällä yhtään LBGTQ+ tyyppejä?
Ite oon bi.

Eli…
M√§ oon siis kokenu tuommosia ennenki samanlaisia tilanteita ennenku tajusin olevani bi… mun ”eka” ihastus oli joskus p√§iv√§kodissa, mut j√§lkeenp√§in m√§ olin vaan keksiny ett√§ tykk√§isin siit√§. Mut virallisesti eka ihastus oli kutosella joulunaikaan eli pari p√§iv√§√§ ennen joululomaa vuonna 2019. Se oli yks poika joka oli tulossa mei√§n luokalle (heti vuonna 2020 kun koulut jatkuu) ja se oli tullu tutustumaan mei√§n luokkaan.
M√§ vaan aluks seisoin koulun pihalla ja katoin sinne kauemmas ja huomasin: hmm… tuo ei n√§yt√§ tutulta kukahan se on?
Ja siis siell√§ oli se uusi poika. Katoin sit√§ ja ihan ku joku salaman isku ois k√§yny ni m√§ ihastuin siihe. Sitten kun se meni sis√§lle ni mun ainoat sanat mun kaverille siit√§ pojasta oli: ”Sil oli kiva paita.”. Siis kuin j√§rkev√§√§…ūü§¶‚Äć‚ôÄÔłŹ Sitten me heti pelattiin ”tutustumis” pelej√§ silleen… me pelattiin alussa semmosta peli√§ miss√§ piti viestin√§ k√§tt√§ puristamalla silleen… no kumminki ylip√§√§t√§ns√§ piti pit√§√§ k√§sist√§ kiinni niin sitten se poika tulee just mun viereen vaikka se ois voinu menn√§ poikien viereen…
Sitten tartuin sen k√§dest√§ ja pidin siit√§ hieman lujaa kiinni…
Semmonen tarina mutta nyky√§√§n tuntuu silt√§ ett√§ se tykk√§is musta koska se v√§lill√§ kattoo mua silleen j√§nn√§sti… ite en tykk√§√§ siit√§ takas koska sen kaverit on semmosia jotka k√§ytt√§√§ nuuskaa ja tupakkaa… luultavasti h√§n k√§ytt√§√§ my√∂s tai sitten ei, en ole koskaan n√§hnyt h√§nen k√§ytt√§v√§n…
Toka oli er√§s random poika ja olin ”rakastunut” h√§neen (en oikeesti rakastunu mut ihastunu) en tied√§ miten edes pidin h√§nest√§ joskus… mutta se tapahtui seiskalla ja p√§√§ttyi siihen kun n√§in h√§nen halaavan toista tytt√∂√§ (t√§m√§ on saman tyyppinen tarina kuin muilla) ja nyky√§√§n he seurustelevat( sen tyt√∂n kanssa). Ja he ovat… urgh… √§ll√∂j√§…
Siit√§ vaihdoin seuraavana p√§iv√§n√§ toiseen poikaan joka vaikutti pit√§v√§n minusta( ehk√§ viel√§kin…) se kesti kauan kunnes p√§√§sin juttelemaan h√§nen kanssa ruotsin teht√§v√§ss√§. Ja sitten pian koko juttu vain hiipui pois ja huolehdin h√§nest√§ kuin pikkuveljest√§( jota en koskaan saanut) ja nyky√§√§n minulle on miltei saman tekev√§√§ mit√§ h√§nelle kuuluu…
(En kerro julkkis ihastuksia)
Nelj√§s on t√§ll√§kin hetkell√§ viel√§… mutta voin sano h√§nt√§ vaikkapa MC:ksi ([√§mseeksi]). H√§n on minua vuoden nuorempi mutta silti en tunne h√§nen kohdalla pikkuveli-isosisko juttua vaikka aiempi oli saman ik√§inen kuin min√§… Pid√§n h√§nest√§ koska h√§n on hauska ja h√§n on omanlaisensa, erillainen kuin muut esim. H√§n k√§ytt√§√§ ulkohousuja, kiinnostuu helposti vaikka random kirjasta mink√§ l√∂yt√§√§ ja h√§n… sit√§ en kerrokkaan… No mutta kumminkin.
Viides, eli nyt eka tytt√∂ ihastus… Aluksi… h√§n on my√∂s vuotta nuorempi (tai no puoli vuotta koska olen syntynyt kes√§ll√§ ja h√§n talvella). Meid√§n kaverisuhde alkoi n√§in:
Olin menossa koulussa j√§rjestett√§v√§√§n kerhoon kun huomasin ett√§ luokassa oli er√§s tytt√∂. Sitten opettaja( joka on todella hauska ei vanhanaikainen vaikka opettaakin historiaa) esitteli minut sille tyt√∂lle sitten aloimme kerhon v√§lipalan aikana jutella niit√§ n√§it√§ ihan siten ett√§ tutustuttiin paremmin toisiimme. Koska itse olen 110% introvertti ja h√§n oli hieman seurallisempi. Sitten meist√§ tuli kunnolla kavereita. Kunnes er√§√§n√§ y√∂n√§ lomalla( t√§n√§ vuonna), n√§in unta h√§nest√§ ja aamulla her√§sin ja kysyin itselt√§ni: ”Oonko m√§ bi!?” Ja sitten pian koulut olivat alkaneet taas. P√§√§tin testata olenko bi sill√§ ett√§ n√§en h√§net… ja siin√§ se selvisi, kun n√§in h√§net tajusin olevani ihastunut… Noin kuukauden kuluttua olin jo tottunut rytmiin… Sitten tuli p√§iv√§ joka oli kuin painajainen: MEILL√Ą OLI KORONA!
Enk√§ siis p√§√§ssyt kouluun. Mutta viestittelin h√§nen kanssa pitk√§√§n. Kun sitten taas n√§in h√§net olin iloinen. Sitten h√§n oli pois koulusta ja kun minulla oli halipula niin h√§n lupasi antaa AINA haleja. Ja niin h√§n my√∂s tekikin tai no siit√§ on jo kuukausi kun h√§n lupasi niin vasta yksi hali…
No nyky√§√§n joka tiistai kun olen vikalla tunnilla t√§risen luokassa( koska on kylm√§… kai) ja kun menen luokkaan jossa kerho aloitetaan… niin olen ihan kauhusta kankea koska tied√§n ett√§ h√§n on siell√§ ja h√§n moikkaa mulle… Kummatkin tykk√§√§ kpopista.

Aini BlinK girl (UwU) ootko siis blink eli fanitatko Blackpink:iä? Ite ainaki. Ja oon myös ARMY. Kerron lisää jossain muussa keskustelussa.

Semmone ja sori jos oli pitkä.

(:

Ite oon ihastunu yhteen meiän luokan poikaan. Aion kysyy siltä alax jossai vaihees (sit ku mun itsetunto kohenee) Se vaikuttaa silt et se voi tykätä must kosk meil tulee paljon katsekontaktii ja sen semmost pient juttuu (: Mut joo eipä muuta.

tyttö 2010

Hei! Mulla on ihastus, mutta kaikki mun luokalla (melkein) heitt√§√§ l√§pp√§√§: heppatyt√∂t solmuun. Tykk√§√§n ite hevosista ja se on ongelma. Mulla on 2 ihastustaūü•ī. Toisen Kaa m√§ py√∂r√§ilen ja t√§lleenūü§≠, mut sit taas sen toisen Kaa on kiva puhuu, on tietty molemmat ihan kivojaūü§ęūüėŹ

<333

Moikka, randomi!!!!! Todellakin on tavallista jos sulla on tyttökavereita!!!!!

Vastaa aiheeseen: Poika mieless√§ ūüĒ•ūü•ļūü•≤

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top