Siirry sisältöön
Yksinäinen

Elikkäs mä oon jutellu netissä yhdessä paikassa tyyppien kaa. Kaikki on tosi kivoja. On edelleen. Ei me kerrota mitään henkilökohtaista, jutellaan vaan. Luotan niihin.
No, mä ja yks poika lähennyttiin. Juteltiin Discordissa kahdestaan.
Meille tuli riita. Tai siis… Lopulta molemmat vaan lähetteli itkuemojeita ja tälleen.
Se on ärsyttävä, mutta samalla rakastan sitä… Mulla on niin kova tarve olla rakastettu. Ja hän on eka poika jonka kanssa oon ollu.
No tuota… Se paljasti mulle et se on kiusannut aiemmin yhtä tyyppiä netissä kateuden takia. Mutta se tunnusti sille tyypille ja pyysi anteeksi. Mä en oo vihainen sille.
Mä en tiedä kuulutaanko me yhteen… Mä haluan olla sen, mutta kun se myös ahdistaa mua… Kun se kertoo ongelmistaan, mä autan ja kuuntelen. Mutta kun mä kerron ongelmistani, se kuuntelee, muttei auta. Tiedän että se tykkää musta todella.

Mitä teen?? Voinko olla sen kanssa oikeesti vaikka se ahdistaa myös toisaalta… 😭

🍓

Suosittelen katsomaan ajan kanssa miltä tuntuu. Ehkä voisit ottaa etäisyyttä häneen ja pohtia miltä se tuntuu.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Elämä on liian lyhyt ahdistaville ihmissuhteille.

Vibes😬🔥

Riippuu paljon siitä, pystytkö luottaa häneen. Onko tämä kyseinen poika puhunut sinulle totta? Vai onko hän valehdellut? Näitä ongelmia tulee paljon varsinkin netissä kun alkaa etsimään jotakuta ketä rakastaa. Minusta tuntuu, että olisi helpompaa ehkä puhua videopuhelussa järkevästi. Jos tämä kyseinen poika oikeasti pitää sinusta, hän olisi rehellinen ja luotettava, sekä juttelisi sun kanssa teidän lähitulevaisuudesta.

Ja jos hän ei kuuntele sinua ja ei auta, onko se oikeaa rakkautta?

Nikke

Hei olen 13v ja tarvitsen apua oon jutellut yhdelle tytölle ja haluaisin pyytää hänet ulos joten onko teillä vinkkejä, miten ja missä

Vastaa aiheeseen: Poikajuttuja 😵‍💫😭

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top