Siirry sisältöön
13v bi tyttö

No oon ollut tosi pitkään poissa täältä. No 1 syy on että tutustuin poikaan. Se on 11v ja mä 13v. No me ei olla nähty koska kiireitä molemmilla. Mä tykkään siitä paljon mutta kun tehtiin 1-10 lista niin se oli laittanut mut 5-7. Se harmitti vähän mutta kestääkö tää juttu kauvan tai tykkääkö se musta ees niin paljoo. Pliis vastatkaa ja kaipasin teidän apuja. T 13v bi

:)

Moi!
Mun mielestä ainakin ton sun tekstin perusteella uskon siihen, että toinen osapuoli ei ”kauheasti” ole kiinnostunut tai ei sit yhtään. En oo sit mikään paras analysoimaan asioita.
Mutta itellä on semmonen kuvitelma, että frendeinä juttu saattaa kestää kauan, mutta jos olis suhteena niin ei luultavasti. Vaikka ikä ei oo ns. ”tärkee” niin ainakin tossa iässä missä oot nytten ikä saattaa tuntua, vaikka sen pojan mielestä tyhmälle jne.. jos sun mielestä ei tunnu.

Mutta hei jatka elämää eteenpäin. Ihastumisen tai kiinnostuksen huomaa aika hyvin, jos osaa kattoa siltä kannalta onko toinen ihastunu suhun. Ja jos et oo nähny tätä poikaa ikinä niin kannattais nähä ennenkuin alat miettimään sen enempää. Jokainen ihminen on edes vähäsen erilainen kohdatessa ns. Uuden tyypin kasvotusten. Vasta sen jälkeen alat miettimään mitäs nyt.

Eli itse en usko, että tämä toinen osapuoli ei olisi kiinnostunut hirveästi tai ei ollenkaan. Ja muista se, että tapaa hänet kasvotusten, koska siinä voi huomata yleensä on kiinnostunut. Kasvotusten kannattaa nähä ennenkuin alat miettimään mitään sen enempää.

11v Lesbo

Moikka! Jos teidän juttu ei toimi, niin kannattaa odottaa vähän ja olla hyvä ja luotettava kaveri. Jos se ei totaalisesti toimi, nii kannattaa ehkä vaan ettii uus poika tai tyttö idk. Toivottavasti se tykkää susta!
T. 11v Lesbo

13v bi tyttö

Kiitos avuista! Hän kysyi milloin nähtäisiin niin sovimme tapaamisen ens viikolle tai seuraavalle. No unohdin tosiaan mainita että hän ensi keksi kai tarinoita jostain mutta ne vänhetyivät. Hyvä! Ja sitten hän aika usein kysyy ” miten nukuit, mitä oot tehnyt tai sitten sanoo” minulla on ikävä, oot rakas jne. No en tiedä kuinka kauvan tämä ”juttu” kestää mutta toivon parasta.
T 13v bi tyttö

Vastaa aiheeseen: POIKAYSTÄVÄ🥰

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top