Siirry sisältöön
moms spaghetti ūüáļūüá¶

eli tänne saa tulla kertoo vaikka mitä on tehnyt ja jotain kivoja pieniä asioita.
huolet ja murheet saa myös jakaa täällä :)

kerron eka vaikka kuka oon jnee..
-oon tyttö lapista
-kilpikonnat on kivojaūüíöūüźĘ
Рtykkään vihreästä(en siitä puolueesta :D)
Рhaluan lyhyemmät hiukset vaikka nytkin on lyhyet hiukset
-rakastan sulkapalloa ja sählyä
-kirjottaminen on mun vahvuus
– rakastan amy winehousen kappaleitaūüĆĪūüĆŅ
ei mul muuta :3

Prinsuuūüíö

T√§√§ on ihana idea moms spaghetti ūüáļūüᶠ:)
Mä voisin Kans kertoo vähä ittestäni :D

Рoon tyttö jostain päin suomea
Рmun lempi värit on vaalean Punanen ja vihreä
– meil on kaks kissaa
Рrakastan kans sulkapalloo vaik en harrastakaan sitä tai mitään (joskus pelailen bestiksen kaa)
– mul on aika siniset silm√§tūüĎÄ
– aika pitk√§t hiukset on kans vaik haluisin ehk hiukan lyhyemm√§t…

Juuh siin oli jotain :)
Mut siis sanon viel toisen kerran tää on ihana idea <333

moms spaghetti ūüáļūüá¶

meill√§ki on kissa, tosin vaan yksūüźĪ
oon miettinyt toista kisumisua, persialainen tai sekarotu ois kiva<3
ite en pidä koirista, jäänyt vähän traumat ku yks koira kerran hyppäs päälle, että lähti ilmat pihalle :/

PuShEeN

Joop ihan kiva idea kyllä tehä tällainen keskustelu. Ajatteli myöskin kertoa itsestäni pari kivaa faktaa

Рrakastan soittaa pianoa ja klarinettia ja tykkään myös laulaa ja säveltää eli siis rakastan musiikkia
– vihaan mun vanhempia aika usein (mut joskus ne on ihania kun ne ei riitele eik√§ is√§ oo k√§nniss√§) mut mun sisko on enkeliūüėä‚̧ԳŹ
Рasun pääkaupunkiseudulla
– harrastan balettia ja arkkitehtuurikoulua
Рluulen että olen bi
– luen tosi paljon (romantiikka kirjat=‚̧ԳŹūü§©)
Рmul on vaaleat pitkät hiukset mut ne on vähän rumat kun mun hiukset on tosi ohuet, vaikka oon kokeilu tosi paljon erilaisia shampoita et saisin kauniimmat hiukset
Рmul on silmälasit
-oon nörtti

Joo ei muuta

Emmä tiiä

Mäkin haluan kertoa itsestäni koska oonko ainoo jolle tulee ihan sika kiva olo kun lukee näitä

-oon tyttö/sukupuoleton
-lempiväri:liila persikanvärinen ja keltanen
-Asun päijäthämeellä
-mulla on melkein rikkinäiset silmälasit
-hiukset on keskipitkät ja haluisin lyhyemmät
-meillä on kolme ihanaa kissaa ja vähän kaloja
-siniset silmät
-tykkään enemmän tytöistä kun pojista mutta oon ehkä bi
-lempieläin ehkä vauvakirahvit
-en harrasta kauheesti mitttää mutta pidän piirtämisestä
-ahdistun helposti kaikesta ja vahva omatunto

No mut siis eip√§ muuta tollanen oon. Oon lukenu t√§t√§ nuortennettisivui ku oon ”kipee” ja tyls√§√§ ni miksei ja omatunto painaa

Nimetön

Iha mukava idea joo miksikäs ei tässä sitä ei oo parempaakaan tekemistä niin voi sit vaikka nimettömänä purkaa sydämelltä ilot ja surut ja onnen murut.
No alotetaan kivoista jutuista mulla on ihana tyttöystävä ja kaks tai kolme mahtavaa ystävää jotka kuuntelee mun murheet. Oon tosin huomannu että kun puhutaan snäpin kautta niin ne köy snäpissä välillä mutta ei vastaa mulle tai avaa mun snäppejä. Sit meil on ihania koiria ja btw oon poika. Joo sit mä harrastan metsästystä ja rakastan luontoa.

Sitten el√§m√§n paskat puolet kenest√§ alotataan? Alotetaan pahimmasta eli is√§st√§. Joo rakastan mun is√§√§ ja se on v√§lill√§ ihan paras mutta huonot hetket on niin paljon isonpia ett√§ ne ohittaa hyv√§t. Voin kertoa kaiken ensinn√§kin alotetaan alusta mulla oli pienemp√§n√§ aina niin huono m√§ih√§ ett√§ jouduin n√§kem√§√§n isk√§n aallon pohjassa ja tukemaan sit√§ kun se eros nais yst√§vist√§√§n. Ja ne viikon loput meni sohvalla istuessa ja tylsistyess√§. Sit kun rupesin v√§h√§ kasvamaan niin meijj√§n yhteinen tekemine rupes v√§hentym√§√§n pikku hiljaa naisyst√§vien takia ja sit oltiin siin√§ pisteess√§ ett√§ k√§yd√§√§n en√§√§ mets√§ll√§ kahdestaan jos hyvin k√§y. Sit nyt viime vuosina oon joutunu saattamaan isk√§√§ kotiin puolen y√∂n j√§lkeen koska se on niin k√§nniss√§ ett√§ tii√§ jos vaikka ois kaatunu johki ojaa ja kuollu. Viime uutena vuotena vaan kuvasin isk√§n ja sen nais yst√§v√§n ja kummised√§n k√§nnisi√§ sekoiluja koska ne halus niin ja nyt isk√§ on valehellu mulle ett√§ se on maksanu mun ruistan hoito maksun joka on 20‚ā¨ ja t√§n√§ jouluna isk√§ veti taas k√§nnit ja k√§vi naapurissa juomassa ja joo ja sit se lytt√§s ne pinimm√§tki halut yhteen toisen asteen kouluun. Ett√§ sillai sitte jotain varmaan j√§i mutta se tuskin haittaa aa joo oon isk√§lle vihanen ja katkera kans siit√§ ett√§ se lopetutti meijj√§n koiran joka oli mun el√§m√§ suunilleen se n√§ki mun syntym√§n ja sen kun t√§ytin 15 mutta oon my√∂s vihane koska se teki sen niin my√∂h√§√§n ja anto sen kitua.

Sitten otetaan √§iti ja sen miesyst√§v√§. Ne ei oo niin pahoja mutta sanotaan pera √§itin mies yst√§v√§ (ei oo pera oikeesti) niin suuttuu tosi pahasti tosi pienest√§ ja rupeaa huutamaan ja mesomaan nopeesti ja syylist√§m√§√§n ja haukkumaan kerran kun meill√§ tuli riita niin se meinas muuttua fyysiseks tappeluks. √Ąiti taas niin ei olla tehty mit√§√§n kahestaan sitten toissa kes√§n ja seki oli viikon loppu ja sit jos otan asian puheeks oon kiitt√§m√§t√∂n paskakasa jolle ei riit√§ mik√§√§n ja aa joo ne k√§vi tuossa syksyll√§ tai kev√§√§ll√§ viikon olemassa turkissa kahestaan m√§ olin yksin kotona ja sit ne k√∂vi tahikuissa olemassa kolme viikkoa ja olin yksin sen aikaa kotona ett√§ joo ja sit veikkaan ett√§ √§iti yritt√§√§ manipuloida mua v√§lill√§.

Ai isistä vielä että se jätti mut yjsin kotiin kun olin 13 koiran vahiks koska se meni mun kummitädin häihin vähä ryyppäämään. Sunnuntaina se palas krapulassa puolen yön aikaan.

Sit no kaks kummia onniha kivoja paitsi se toinen sen oon nähny kolmesti kännissä ja kerran saattanu kotiin ja sit se toinen se joskus jätti mut hänen luokse yksin ja meni ryyppäämään hä on päivittäin mun siskoihin yhteydessä ja kerran kaks vuodessa muhun ja kutsu MUN siskot sen häihin mutta ei sen kummipoikaa.

Sit siskot niillä on niitten pyhä yhteonen kolmio oon aina ollu ulkopuolinen ja oon nähny mun siskon tyttöä varmaan kymmenen kertaa max kun siskot on nähny tät lasta varmaan joka kolmas päivä oon saanu kerran pitää häntä sylissä ja joo ja mulle ei ees kerrottu muutakuin tuntia myöhemmin että oon eno kun kaikki muut ties jo. Mun toinen sisko on kans raskaana ja se lapsi tiivistää niitten kolmiota iha varmasti että joo.

Sit kaverit no ne on mulkkuja tai se yks tai kaks ja no ne on enemmän tuttuja ne jättää mut ulkopuolelle, epäkunnioittaa, sanoo nimillä ei kuuntele kun mulla on asiaa ja sitä rataa. Että no kakki varmaan älyäö tuosta noin mutta sit mulla on ne kaks tai kolme joille voin puhua mistä vaan millon vaan mutta veikkaan että ne ei enää kunniota mua sillai kun oon näyttäny heikkoutta ja no niin jutellaan snäpissä niin nään kartasta että ne on käyny snäpissä mutta sit ne ei oo vaan avannu mun snäppejä tai vastannu mulle että joo ja no en jaksa niillekkään aina avautua kun niillä on omaa kuraa kestettävänä kotona ja yritän olla tukena mahollusimman paljon.

Sit ois varmaan mie ite enää jäljellä mulla on IBD ja mitkään lääkkeet ei tunnu toimivan ja oon väitelly lääkärien kanssa ja käyn ravitsemus terapeutilla kun paino tippu 7kg kuukauteen toivon kinda että voisin nähä kallon kutistajaa tai jotain kun oon huomannu masennuksen merkkejä viimeaikoina ja yks päivä vaan romahin lattialle itkemään sikiö asentoon näitä juttuja. Kukaan muu kuin ne mun pari luotto ystävää ei tiedä näistä asioista nyt teijjän lisäks. Ja en tiiä onko väärin mutta sanon monille että rakastan niitä mutta en oo tuntenu mitään aitoa kivaa tunnetta pitkään aikaan. Ja välillä toivon että mun tila menis niin huonoks että joutuisn päivystykseen niin voisin pistää ranttaliks ja joutua suljetulle pakoon kaikkea kun kouluki ressaa kaiken päälle nyt helpotti kun joulu meni mutta kohta se palaa Sori tää kesustelu muuttu kinda masentavaks. Veikkaan että jotain on unohtun mutta ei se mitään haittaa siinä on enimmät ja niin joo mulla yhessä välissä oli täällä säänölliseti aina ajan varaus chatin kautta keskustelu tuokio mutta aika oli niin lyhyt ja no asiat lähti parempaan suuntaan kunnes ei enää mennykkään. Eiku vaan ilosta uutta vuotta kaikkille!!!

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: random keskusteluūüźĘ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top