Siirry sisältöön
Alieni

Mä vihaan ja rakastan yhtä tyyppiä. Tiiän et toxisista tyypeist pitäs päästä eroon, mut en pysty. Se tykkää musta tai ainakin tykkäs, en enään tiiä koska meidän välit on vähä oudot.

mul on paskat sosiaaliset taidot, ja mul ei oikeen oo kavereit yms… joten on outoa et t√§√§ tyyppi hilluu mun el√§m√§s viel√§ki noin kahen vuoden j√§lkeen. yleens√§ ihmiset h√§ipp√§√§ mun el√§m√§st sillai fiuuuh, ja nyky√§√§n ty√∂nn√§n kaikki pois koska en en√§√§ luota ihmisii. (koska feikkifrendit ja kiusaajat)

tosiaan tämä henkilö ns. testailee mun hermoja vähän väliä, esimerkki nr 1. snäpissä avatulle jättö. eli hän saattaa jättää tasan1-10 tunniks avatulle ja sit jatkaa perus snäppäilyy, jos erehdyn kysyy mikä homma ni vastaus on ok ja toiset 1-10 tuntii avatulla.

esimerkki nr2. marttyyriuus, eli basically, kierto ilmaisee, itse√§√§n s√§√§lien ja ”syytt√§en” ett√§ asiat on ain mun vika, niinku wtf, sano suoraan kiitos.

esimerkkei ois tuhansii mut en jaksa kirjottaa kaikkee tänne. mut pointti on et en haluis menettää sitä mutta en myöskään pitää. mulla on tunteita sitä kohtaan viel, mut en tahdo kertoo sille, ku en haluu satuttaa omii tunteitani enää yhtää enempää.

Vastaa aiheeseen: Sekava ihmissuhde.ūüėĘ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top