Siirry sisältöön
SpageLi 🏳️‍🌈

eli siis, päätin nyt näin aamu kolmelta tehä tälläsen keskustelu homman, että jos on vaikeaa nii tänne saa tulla juttelee :)

olipa sulla sitten mielenterveys vaakalaudalla, elämä väärillä raiteilla tai ihan mitä tahansa, nii tänne saa tulla juttelee :)

PrinZu💚

Hei SpageLi🏳️‍🌈
Siis aivan ihana idea!<3
Mie oon täl hetkellä aika väsynyt ja meen kai kohta nukkumaan mut silti aivan ihana idea!
Ja suosittelen et kannattaa kertoa jollekin jos teillä on jotain mielessä. Se auttaa!
Tulkaa kertomaan vaikka päivästänne.
Mutta ihana SpageLi🏳️‍🌈
Muista sä kans et älä jää sun ajatusten kaa yksin vaan puhu niistä jollekin. Jos sul on jotain mielessä niin kerro. Haluun auttaa :)
Oot ihana<3
Bye.

🌈rainbow🌈

Moi
Kärsin keskivaikeest masennuksest.
En tiiä mitä mun nyt tähä pitäis enempää laittaa?
Tsemppiii kaikille <33

tuleva muusikko

moi, mä sanon nyt lyhyesti että ei mee hyvin, vihaan itteeni ihan luonteen, ulkonäön perusteella ja välillä sen vuoks mitä oon tehny. tuntuu jos oisin luovuttanu ihan kokonaan niinä hetkinä kun siltä nyt on tuntunu niin tää ois ollu pahempikin.

mä näin yhden ryhmän joka tekee musiikkia siis niin videossa kertomassa yhdestä ”showsta” johon voi kuka vaan osallistua. ja siis mulla ei oo minkäänlaista talenttia. ja oon laittanut itselle vuodenaikaa oppia tanssia, laulaa, räpätä, kirjottaa lyriikkaa englanniks, ja oppii yks tietty soitin ja tietty kieli. ja lisä tavoitteena mulla olis myös että mun keho tulis näyttää paremmalta ja että kasvoista tulis pidettyä hyvää huolta syystä että sekin vaikuttaa tavallaan myös mun tulevaisuuteen jos suunnitelmat toteutuu mitä mulla on. ja mua jännittää ihan sen vuoks että jos mulla on yhtään halua luovuttaa tän suhteen tai sitten se että jos mun stressi kasvaa vielä isommaks niin mun olo tulee olla vielä pahempi kuin se on nyt. ja siinä ei käy hyvin joten mua vähän pelottaa/jännittää koska mä syytän itteeni aika paljon varsinkin oon syyttäny itteeni nyt tän n.6kk aikana aika paljon koska ei vaan oo hyvä olla itteni kanssa ja niin ees päin.

toivon teille kaikille hyvää ja jos teillä on unelma niin tehkää töitä sen eteen et se tulee toteen vaikka ette uskoiskaan mut kannustan teitä uskomaan unelmiinne😁💖

13v tyttö🙃

Ihanaa kun joku sanoo et sille saa tulla juttelee<3 eli tässä nyt pari juttuu):
– mun paras kaveri ”jätti” mut
– mul on perheen kaa ongelmii mut on onneks menos parempaan päin…
– mulla on hirveet ylkonäköpaibeet koska mulla ei oo littee vatsa vaan sellanen löysä makkara ja haluisin laihduttaa mut pelkään et mulke tulee anoreksia kun mun yhellä kaverilla oli ja se oli ihan hirveetä vaikka ei mua koskenukkaan.
– oon monena iltana itkeny itteni uneen…
– ja sitte mun murrosikä alko tosi aikasin ja mun kuppukoko on jo nyt 75D!
– huluiain käyttää tamppoonia mutta en uskalla kysyy äitiltä kun kesti tosi kauan ennen kun sain ees ekat rintsikat vaikka oisin tarvinnu niit niin paljon. Oisko jollain vinkkei miten saada lupa tamppooneihin ja kuukuppiin kun vaan vihaan siteitä ja menkkkoi!
– mun menkat on suaraan helvetist kun on rynsas vuoto ja vitun kovat kivut :(

Mitä mun pitäis tehä?! Ei toi nyt tollee pahalta kuulosta mutta musta tuntuu tosi pahalta ja en osannu tiivistää järkevästi…

Kiitos kaikki jotka luki loppuun ja jotka osaa jotenki neuvoo mua missä tahansa noista asioista<3 mutta vielö ollaan hengissä ja pärjäillään.): :(

SpageLi 🏳️‍🌈

tuota noin…

[tämä viesti on poistettu ja siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjien palstalle]

SpageLi 🏳️‍🌈

mulki alko murrosikä aikasin, olin joku 8-9 ku ekat merkit tuli.
ja voin sanoo että älä laihduta, se ei oo hyväksi varsinki ku on nii nuori (kokemusta on :[ )
ja mun kuppikoko 80A ( eur)
ja oon 12.

tsemppii kaikille ja muistakaa että ootte ihanii ja kauniita💕❤️

tuleva muusikko

moi! ”13v tyttö” mee suoraan sanoo sun äidille että vihaat siteitä ja että tahot alkaa käyttää tamppooneja jos ei anna lupaa niin ite ainakin menisin niitä ostaa ite. oon monesti ite ostanu menkkaa varte siteitä. ja kipuihin sanoisin et kokeile jotain lääkettä, ite ekan kerran otin särkylääkettä kun mahaan sattu ja ei tehny yhtään mieli nousta ylös istumasta vaikka oli tunti alkamassa, sillon kun oli koulua. ja kerroit et oot monet yöt itkeny ittes uneen. toi kuulostaa et jokin on vialla ja kannattaa yrittää kertoa jollekin läheiselle kenelle pystyt puhua. jos ei tuu mitään niin täällä mll:n puolella voi puhua muille nuorille tai ihan kahestaan aikuisen kanssa chatissa, on muitakin paikkoja jos haluut tietää… niin esim. apuu-chat, sekasin chat ja netari. ite en netarissa oo käyny juttelee mutta monessa oon muissakin kuin vaan näissä neljässä. mutta kuraattorillekin voi mennä puhuu tai koulupsygolokille. jos on tarvetta. mutta pitää ottaa selvää sitten onko heillä lomaa vai pitääkö odottaa koulunalkuun.
ja älä ota stressiä ulkonäöstä (vaikka mä kuulostankin tässä täydeltä valepukilta ainakin ittelleni) oot täydellinen ja aina voi muuttua ja koko ajanhan me muututaan. mutta siihen muuttumiseenkin tarvitaan aina oikea motivaatio, koska aina sitä ei vaan löydy tai pysty saamaan jos muutenkaan ei oo voinu hyvin.

ja älä vähättele jokaisella on omat ongelmansa ja joillakin ne on pahoja joillakin ei niin isoja. ja vaikka olisi samanlainen tilanne niin se vaikuttaa joissaan aina eritavalla. joten älä sano noin et ”ei toi nyt tollee pahalta kuulosta” vaikka ei kuulosta niin sä tarviit apua yhtälailla kun kaikki muutkin.

en tiiä autoko mutta jos ei niin toivottavasti tänne tulee joku muu joka osaa auttaa paremmin
toivon sulle kaikkee hyvää😁💖❤

joskus toivon että pystyisin poistaa omia viestejäni täällä taas kirjottanu jonkun viestin et tekis mieli kirjottaa se uudelleen🤦‍♂️

Nuortennetin ylläpito

Hei SpageLi 🏳️‍🌈,

Asia, josta kirjoitit viestissäsi, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun.

Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

13v tyttö🙃

Hei tuleva muusikko! Kiitos ihanasta viestistäsi se oikeasti autto mua! Oot eka (jos parhaita ystävii ei lasketa) ihminen joka on oikeesti vastannu mun huoliin ja auttannu niin täällä nuortennetissa kuin tosielämässä. Kukaan ei ikinä ennen täällä oo vastannu mun viestiin joten iso kiitos ja kaikkea hyvää sinnekin!<3 ja toi oikeesti autto! Heti kun koulut aukee ja on hyvä tilaisuus aion mennä juttelef tarkkarin kanssa toivossa että se auttaa! Viimeistääb sitten koulun terveystarkastuksessa kun kysellään kuulumisii. Kiitos❤❤❤

Rainbow

Haha lmao
Itkin just joku 20 min putkeen. ette arvaakkaa paljonks mua väsyttäää ja särkee päähän nyt :l
Juuuuuu
Iha random syist vaa itken
Oon varmaa säälittävä :l juuuu…
ÄäääÄÄÄ mun silmät on kipeet
Okei ihmiset… MIKS JOTKUT SANOO ET NE HALUU MASENNUKSEN KOSK TÄÄ ON IHAN HIRVEETÄ PAS*AAAAAAAA!!!!
Joo
Tsemppii kaikille muilekki jotka kärsii täst pas*ast<\3

Vastaa aiheeseen: sinä siellä, jolla on vaikeaa, tule tänne😊

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top