Siirry sisältöön
Feeniks

Eli, oon lukenu sun tekstejä, ja ne on ollu aika päteviä ja tutkit eri asioita niin eri näkökulmista ja oot uskovainen ja kaikkee, itekki oon. Ni haluaisin vaan kysyy että minkä ikäne oot ja mikä on tarkalleen sun uskonto, esim. Vanhollislestadiolainen yms. Vastaa jos haluut.

Kiitos

Swarley☕

Kiitos! Olenkin pyrkinyt juuri asiapitoiseen, mutta rakentavaan keskusteluun. Ja lisäksi olen tosiaan pitänyt ihan tietoisesti esillä kristillistä arvomaailmaani ja ajatteluani, joka on erottamaton osa minua. Olen 19v. Herätysliikeiden toiminta ei ole minulle täysin vierasta, jonkin verran olen joskus johonkin osallistunut, mutta en varsinaisesti kuulu mihinkään herätysliikkeeseen, eli luterilainen on varmaan sitten tarkin määritelmä, jos sellaista haluaa määritellä. En itse koe, että eri kristillisten liikkeiden välillä olisi välttämättä mitenkään rakentavan laatuisia eroja tai ristiriitoja. Ehkä juuri sen takia en koe tarpeelliseksi kuulua mihinkään tiettyyn liikkeeseen. Toisaalta minulla ei olisi mitään ongelmaa osallistua eri liikkeiden/suuntausten toimintaan.

Jos haluat kertoa, olisi mielenkiintoista kuulla myös sinun uskosta, että kuulutko johonkin liikeeseen/miten tarkasti määrittelet oman uskontosi?

Lepakko

Ooooh oon nähnyt usein sua Swarley☕täällä, mutta en tiennytkään että ollaan noin samanlaisia :) Oon 17 ja no tänä vuonna 18 että pari vuotta nuorempi, mutta oon heti ihan hypessä jos nään ketään vähänkään samanikäistä täällä!! Olen itsekin kristitty ja uskovainen. Oletko lukiolainen/valmistunut?

Swarley☕

Mukava kuulla, että täällä on myös samanikäistä/tyylistä porukkaa! Valmistuin ylioppilaaksi viime keväänä. Oletko sinä Lepakko lukiossa vai amiksessa?

Vastaa aiheeseen: Swarley☕️ tuu lukee ja vastaan kiitos

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top