Siirry sisältöön
🤍🥥🤍

Minulle syöminen on tosi vaikeaa. Uskon et täällä on muitakin jotka samaistuu tähän. Se alkoi juhannuksena kun päätin etten halua enää syödä, mutta vanhemmat esti sen. Minua ahdistaa todella paljon syöminen.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🤍🥥🤍,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

bansku

Mulle syöminen on tosi vaikeaa. Se johtuu mun adhd lääkkeistä. Aamulla syöminen on entistä vaikeampaa ku oksettaa ällööttää kaikki harmittaa ettei voi syödä normaalisti ☹

🤍🥥🤍

Hei bansku
Ymmärrän suo tosi hyvin koska tunnen samoin😔 toivottavasti sun tilanne paranee🤩

Vastaa aiheeseen: Syöminen on vaikeaa 🍉🌭🍭🍩

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top