Tänneppäin ihmiset, apua tarjolla 💡

Neiti tietävä (17v.)

Kertokaas asioita joihin tarvitsette apua.😊

Vastailen parhaani mukaan ja muutkin saavat tulla mukaan auttamaan. 🙂

Kysy ihan mitä vaan, vääriä kysymyksiä ei (oikeasti ei) ole. (kunhan ketään ei kiusata)

Tosiaan rakastan ihmisten auttamista, mutta irl (in real life) en uskalla sillä minulla on huonot sosiaaliset taidot. Näin anonyyminä netissä voin auttaa muita huoletta😀.

Huolestunut

Pakahdun tähän ihastukseen. En oikeasti tiedä olenko ihastunut siihen ihmiseen, vai mielikuvaan joka minulla on hänestä. Tahtoisin olla hänen kanssaan, mutta entä jos tämä onkin vain ohimenevää :/ On nämä tunteet sitten monimutkaisia

.

Moi, tykkään yhest pojasta ja meil on samoi mielenkiinnon kohteit, mut oon queer ja etin sukupuoltani. Haluisin ehk olla sen kaa mut yks mun tuntema tyttö tykkää siitä ja se kuulemma takas. Tosin välil se poika katto muhun ja nauraa mun vitseille ja on muutenki vaan kiva ja yks ainoist tyypeist joita voisin sanoo mitenkään komeeks. En haluu kertoo sille koska a) en haluu pilata kaverisuhdetta ja b) en haluu draamaa tän toisen tytön kaa.
Mitä mä teen?
PS: mul on kans vähä mielenterveys ongelmii ja aattelen kehooni kamalana koska se on nii en vois koskaan kuvitella et joku tykkäis musta :/

Neiti tietävä (17v.)

Heips, Huolestunut.

Hmmmm…ehdottaisin että tutustuisit tähän kyseiseen henkilöön oikein kunnolla ja vietät hänen kanssaan aikaa, niin mielikuva hälvenee ja oikea hän tulee tilalle.
Sitten voit olla varma että olet ihastunut häneen.
Mutta ei se ole pahasta ihastua mielikuvaan jostakin henkilöstä, kunhan muistaa että kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

ymmärrän myös tunteiden monimutkaisuuden, mutta usko pois, ne on aina monimutkaisia joten tutustu itseesi ja tunteisiisi. ja kyllä jotkin tunteet ovat vain ohimeneviä, mutta ei se mitään, uusia tulee tilalle.

🤗

Moikka !

Neiti tietävä (17v.),
oon ihan samanlainen ! Ihanaa, että on muitakin tällaisia ❤️

Huolestunut,
tiiän ton tunteen. Ehkä tää on aina tällaista. Tutkiskele rauhassa tunteitasi. Yritä tutustua ihastukseesi, jos vain suinkin pystyt ja uskallat. Ja eteni just niin kun tuntuu hyvältä ! Tsemppiä !

Bubbles🔵

Mulla on aika tuore ihastus kai ja tuntuu aika kaukaselta että joku oikeesti tykkäis musta mut se on niiiin söpö ja hauska enkä tiiä mitä teen. Ja sit se et ei mulla oo kokemusta tällässestä ja en oo seurustellu ni tosi kiva. Ja tuntuu ihan vauvalt kaikkien seuras ni miks se tykkäis musta yhtää💔

SpageLi🏳️‍🌈

mulla on ollut yli vuoden tosi huono olla, alko että en uskaltanu syyä hirveesti ja sitten tuli traumat..
sen jälkeen vanhemmat lupasivag että saan apua mutta en sitten ikinä saanutkaan.

en uskalla enkä halua hakea apua koska pelkään että en ole tarpeeksi sairas tai jotain.
osaatko auttaa.

[osa viestistä poistettu]

Nimetön 05

Pelkään seksiä. En tiedä miksi, se vain jännittää, koska en ole sitä ikinä harrastanut. En tiedä mitä teen. Enkä ole ketään luotettavan oloista seksikumppania vielä löytänyt…

Ahdistunut

Oon tosi ahdistunut ja itken usein. Varsinkin koulussa ahdistaa ihan sikana, muut ihmiset ja oma yksinäisyys (vaik on mul joitain kavereita). En jaksa tehdä mitään, varsinkaan kouluun liittyvää. En jaksa omaa elämääni ollenkaan, haluaisin muutoksen mut tuntuu ettei mulla oo energiaa tehdä sitä. Parannusehotuksia?

Vastaa aiheeseen: Tänneppäin ihmiset, apua tarjolla 💡

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.