Siirry sisältöön
Emo🏳️‍⚧️🦝

Oon 13v trans ihminen ja halusin vähän puhuu transphobiast

Jos olet katsonut uutisii abt loppu keväästä tähän asti oot ehkä huomannu kaikki lait trans ihmisiä vastaan jenkeissä ja myös mitä p*skaa Rishi Sunak (brittien pääministeri) on sanonut trans ihmisistä. Ite trans ihmisenä oon huomannut nousun transphobiassa ja se ahdistaa ihan ***. Olen ihminen, mulla on perhe, kavereita, harrastuksia, kiinnostuksia, lempiväri, lempi bändi, mulla on elämä, mutta eihän sillä ole väliä koska ainoa asia mitä minussa huomataan on mun sukupuoli.

Oon 13 mun suurinpelko ei pitäis olla et mut tapetaan ihan vaan sen takia että olen omaitseni. Tiedän että Suomessa asiat ei oo yhtä pahat ku esim jenkeissä mut mul silti pelottaa ihan hirveen paljon. Haluaisin että ne ihmiset jotka tekevät näitä lakeja katsovat minua silmiin ja sanovat että minä en ansaitse oikeuksia, et minun pitäisi kuolla koska olen sellainen kuin olen.

Juu sori jos tä on tosi sekava halusin vaan vähän puhuu tästä :D

Ja myös jos kuulen viel kerran jostain et ”jos vihaat olla trans niin paljon ni miks valitsit olla trans” myisin *** sieluni että voisin olla cis joten oo hiljaa😊

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Tärkeetä tekstii❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

hupsista

Täyttä asiaa, oon teidän puolella🏳️‍⚧️💙💖🤍💖💙

Tyttö 08 :)

Tosi tärkee aihe puhuu❤️. Muista oot upea just tollasena❤️.

12v girl

Oot täydellinen omana ittenäs! Eli just tollasena! Oikeesti ne ketkä noita lakeja määrää, on ikan p*skoja! Maailmanhan pitäis olla tasa-arvoinen kaikkia kohtaan! Jos joku kiusaa sua niin se on sitten niiden ongelma!🤬🤬🤬

Oot perfect😍😍

❤️‍🔥❤️‍🔥

Perustele argumenttisi

”kaikki lait trans ihmisiä vastaan jenkeissä” – mitkä osat laissa tekevät laista trans-ihmiselle haitallisen? Miksi kaikki lait ovat tällaisia?

Ding Dong

Onneksi asiat alkaa pikkuhiljaa mennä parempaan suuntaan. Suurin osa nuorista ei enää ole transfobisia niinkuin ennen, jonka huomaa myös saamistasi vastauksista. Koko ajan tulee lisää lakeja trans tyyppien suojelemiseksi, kuten se että saa käyttää minkä sukupuolen vessaa vaan. Niistäkin voi tietty tulla ongelmia… Mutta onneksi maailma muuttuu.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

En ole aloittaja, mutta vastaan silti henkilölle ”Perustele argumenttisi”. Jenkeissä on lakeja, jotka riistävät transihmisiltä oikeuden elää elämäänsä omassa sukupuolessaan täysipainotteisesti. Esim. joissakin osavaltioissa transsukupuoliset eivät saa käyttää oman sukupuolensa käymälöitä, eikä transnuoren opettajan tarvitse käyttää oppilaastaan hänen oikeaa nimeään.

P. Oika 12V

Olen Hetero mutta olen homojen, lesbojen, Trans sukupuolisten ja ihan kaikkien puolella on iha ok olla Trans

Vastaa aiheeseen: Transphobia🏳️‍⚧️

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top