Siirry sisältöön

Trust issues ja ep√§varmuus parisuhteessaūü§©

NistiNolla

Elikkäs oli tää mahtava ✨ripariromanssi✨ niin tuota joo, ei se tyttö sanonu suoraan musta tykkäävänsä mutta oli kuitenki kohtuu selkeitä merkkeijä siitä. Se tais odottaa että tekisin alotteen mutta en oo vieläkään uskaltanu kun oon vaan pohtinu oisko se nyt se oikee. en haluais mitään turhaa viikon suhdetta mitä ne yleensä tuntuu olevan. En myöskään tiiä luotanko siihen kuinka koska sillä kyllä riittää vaihtoehtoja jos se kyllästyy muhun( ja muhun voi kyllästyä kohtuu helposti :D) Ja nuorena suhteet harvoin kestää aikuisuuteen asti niin onko siinä silloin ees järkeä olla suhteessa jonka tietää loppuvan joskus?
Ollaan nyt oltu kohtuu l√§heisiss√§ v√§leiss√§ ja voisin sen alotteen kyll√§ tehd√§ jos n√§ihin kysymyksiin sais jonkun vastauksenūü§†

Jooūüę∂

No siis mun mielest√§ s√§ voisit kyl teh√§ alotteen ja jos mietit ett√§ onks siin√§ j√§rke√§ et ”kuitenki se juttu loppuu pian” ni ainaki tii√§t sit v√§h√§n et millasta se on ja esimerkiks mun vanhemmat alko seurustelee just joskus 15-16.v ja ne on vielki yhess√§ ni kyl ne jotkut voi kest√§√§ :)

Vastaa aiheeseen: Trust issues ja ep√§varmuus parisuhteessaūü§©

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top