Siirry sisältöön
Skolioosi potilas

Moiii
Mä oon ihan hukassa mun pukeutumisen kaa! Jaa suuri kiitos niille jotka vastaa tähän ja auttaa!
Haluaisin mun pukeutumisern jotaki joka näyttäis et oon tän aran kuoren alla oikeesti tosi itsevarma ja hauska ja tyylin mikä huutsis itsevarmuutta!
Piän koulussa kollareita ja hupparia, JA NIISTÄ EN OO LUOPUMASSA! I ❤️ hupparit!
Haluaisin jotain koruja ja uutta kampausta… Piän koulussa yleensä ponnaria ja mä ja mun hiukset ei tykätä siitä… Mun hiuksissa menee jo semmmonen painautuma missä se pampula on ollu😬 En kyllä haluais semmostakaan kampausta jonka tekemisessä menee kauan… En myöskään tykkää ku hiukset on auki koska sit ne on koko ajan silmillä….
Juu…tiiän…oon vaikee tapaus… Mut valtava kiitos jos osaat auttaa❤️😞💞💕💖🥰🤩😘😘🥰😍🤩💖💕💞💖💕💞

moms spaghetti

testaa erilaisia tyylejä:)
itse katsoisin joitain outfit ideoita esim pinterestistä tai googlesta, sitten yritän kopioida outfittia ja katson, onko se minun näköinen.
jos haluat jotain pientä makua vaatetukseen, nii laita kiva huppari, mom jeansit/jotku farkut, pikkunen koru ja katso miltä se näyttää:)
mutta korut sopii aina outfittiin, sormukset myös:)
toivottavasti autto sua❤️

Life goes on

Jos osaat, voit tehdä vaikkapa letit kouluun. Tai sitten pitää hiukset vain auki. Eivät ne silmillä ole jos esimerkiksi laitat korvien taakse.
Vaateasiasta sen verran, että voisit kollareiden lisäksi pitää vaikka farkkuja välillä, ja huppareiden tilalla välillä vaikka collegepaitoja tms
Korut ovat todellakin hyvä lisä vaatteisiin, kannattaa käydä katselemassa mieleisiä ja ostaa.

Life goes on

Semmonen asia vielä, että kannattaa miettiä minkälainen pukeutumistyyli sinulla on. Mitä näitä nyt on, esimerkiksi kidcore, e girl/boy, indie ja ns soft girl/boy. Oletin aloituksesta että olet tyttö, tosin en voi tietää.
Tuota tyyliasiaa ei tarvi tietää tai ajatella silleen, mutta kannattaa miettiä minkä tyylisistä vaatteista tykkää, minkä värisistä. Sitten vain kauppaan ostamaan.

Vastaa aiheeseen: Tyyli vinkkejä tänne!😭

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top