Siirry sisältöön
🤠

Oon siis ite nyt seiskalla ja mun pikkuveli on vitosella. Mutta niin asiaan… Oon siis nyt pari kertaa kävelly vitosluokan naulakkojen ohi lokerolle. Siinä naulakoilla on ollu muutama tyttö ja ekalla kerralla ku näin kävi nii ne sano heti ku olin menny ohi jotai tän tyylistä ”hei c’moon eiks tossa oo se Pekan isosisko” (nimi muutettu) ja lopusta en saanu selvää, mutta selvästi ne jatko sitä keskustelua vielä. Ja seuraavina päivinä joka kerta ku menin niitten ohi ne alko kuiskii jotain heti sen jälkeen ku menin siitå. Sitten sain tänään kuulla mun parhaalta kaverilta et ku se oli kävelly niitten samojen tyyppien ohi nii ne oli taas alkanu puhuu jotai et ”heii eiks tossa oo se Pekan isosiskon bestis” ja lopusta sekään ei ollu saanu selvää. Nii mietin vaa et osaiskohan kukaan kertoo et mitä tää niinku meinaa. Se yks niistä on kyl ainaki sellane et se puhuu paskaa kaikista seläntakana et en sillee ihmettele mut mietin et miks ne musta puhuu ku mä just ja just tiiä et ne on mun pikkuveljen ikäsiä. Ja siis ei mus muuten kiinnosta ne mut mietin vaa et jos musta liikkuu jotain outoja huhuja siellä nii mitä mä sit teen. Mietin et seuraavan kerran ku jotain tollasta tapahtuu ni meen kysyy niiltä suoraa et oliks niillä jotai asiaa. Mut joo kiitti jos luit tånne asti ja olis kiva jos joku osia auttaa.

Verkkari

Hei ”Pekan” isosisko :)
En tiedä tasan tarkaan mitä on kyseessä, mutta jotkut haluaa vaan saada jonkin reaktion toisista. Kannattaa siis mennä ihan suoraan vaan kysymään, että mikä on homman nimi. Jos taas on joku on tahallaan levittänyt outoja huhuja niin kannattaa siitä jutella jonkun vanhemman, tai vaikka opettajan kanssa, varsinkin jos huhut ovat tosi ilkeitä. Kannattaa myös kysyy pekalta jos se tietää tästä mitään, ja jos nämä tytöt puhuvat veljestäsi pahaa. On mahdollista, että nämä tyypit myös kiusaavat veljeäsi jolloin asia on vakavampi. Tärkein asia nyt on vaan selvittää asiaa puhumalla.
Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

Nettiystävä

Tuollaiset kokemukset ovat harmillisia, kukaan ei tykkää havaita, että itsestä puhutaan jotakin tietämättä, mitä asia tarkalleen koskee.

En tiedä, kuinka läheinen olet veljesi kanssa, mutta voisitko ehkä kysyä häneltä tästä? Hän ehkä tuntee tytöt. Saattaa nimittäin myös olla, että sinä et ole se varsinainen kohde, vaan veljesi, ja jos tilanne tosiaan on tämä, voisitte tukea toinen toisianne.

Kannattaa muutenkin vain jäädä seurailemaan tilannetta. Voi olla, että nämä tytöt eivät puhu vain sinusta, vaan se on heille ihan yleistä ajanvietettä. Mukavaa se ei tietenkään ole eikä myöskään kovin hyväksyttävää, kun se tehdään noin peittelemättömästi ja pyritään jopa kiinnittämään kohteen huomio. Se voidaan laskea jo kiusaamiseksi.

Olet kuitenkin pari vuotta vanhempi. Voit ihan hyvin varmasti välttää näiden tyttöjen kohtaamista. Ymmärrän, että uteliaisuus voi tässä tilanteessa viedä voiton, sillä haluat tietää, mitä sinusta puhutaan, mutta tilanne saattaa rauhoittua, jos yksinkertaisesti pyrit olemaan kohtaamatta näitä tyttöjä ja olemaan välittämättä heistä. Jatkat elämääsi kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Jos tilanne kuitenkin jatkuu tai pahenee, aina voi ilmoittaa koulun aikuisille kiusaamisesta. Sellaista kun tuo vaikuttaisi olevan.

Therian-gurli🐺

Minkä ikäisiä ne on? Jos ne on jotain 6-9 nii ne vaan yrittää esittää cooleija ja niitten mielestä paskan puhuminen muista on siistiä ja jos ne on vanhempia nii niillä on joku ongelma

Feeniks

”Selän takana ne sontaa puhuu, sinne ne myös kuuluu.”

Vastaa aiheeseen: Vitosluokan tytöt puhuu seläntakana🙃🙃

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top