Siirry sisältöön

Voitteko antaa vinkkej√§ kavereiden saamiseen koska vaihdan kouluaūü•Ļ

MANTAūüíô

Moii [Osa tekstistä poistettu.]  haluaisin vinkkejä kavereiden saamiseen!
Voitte vaikka kertoa, että minkälaisesta uudesta oppilaasta sä tykkäisit (tykätä= haluat olla kaveri)

‚ú®ÔłŹūüíē‚̧ԳŹJoku tyyppi‚̧ԳŹūüíē‚ú®ÔłŹ

Kavereita saa parhaiten olemalla oma itsensä.
Kun meidän luokkaan tuli uus oppilas, kaikki halusi heti olla sen kavereita.
Eli saat varmasti kavereita sielt√§ uudesta koulusta, koska oot varmasti sellanen ihana tyyppi, jonka kanssa on kiva olla‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ.
Tsemppiä<3

ketään ei kiusata

Moi, mä oonn ite semi sosiaalinen tyyppi ja yleensä hankin kavereita silleen, et meen jonkun ihmisen luo ja sanon vaa moi, sit jos se vastaa ni, sit voi kysyy et miten sillä menne.

esimerkki kysymyksiä
-Lempiväri
-Harrastukia
-lempieläin

toivottavasti tästä oli hyötyä

ūüĎĎūüßłūüõć~girl~ ūüõćūüßłūüĎĎ

Kannattaa vaan olla oma ittens√§ ja menn√§ rohkeesti jutteleen ihmisille. Et tii√§ vaikka siin√§ sun edess√§ ois sun tuleva paras kaveris. Niinkun mulle k√§vi mutta tosin p√§iv√§kodissa. Nyky√§√§n ei kyl en√§√§ olla bff mutta hyvi√§ kavereita silti. Ja jos joku vaikutta vaikuttaa ilkeelle tai sille ettei sit√§ kiinnosta tutustuu niin eikannata j√§√§d√§ siihen ja aatella ettei ket√§√§n haluu tutustuu sun kaa. Kokeilet sitten vaikka menn√§ jutteleen kaikille luokas tyypeille tai vaikka koko koululle niin eik√∂h√§n sielt√§ v√§hint√§√§n se yks kaveriūüėā meet sanoon vaan vaikka moi ja siit√§ se keskustelu l√§htee tai on l√§htem√§tt√§ mutta sitten pit√§√§ pysy√§ rauhallisena ja jatkaa tutustumista jonkun toisen kaa. Muistat vain olla oma ittes √§l√§k√§ mieti mink√§ laisita ihmisist√§ joku tykk√§√§…meet vaan omana ihanan itten√§s sinne niin ihan varmasti saat kavereit. MUISTA se kavereiden haku ja joukkoon mukaan p√§√§seminen voi vied√§ aikaa mutta pian huomaat et sulla on jo monta kaverii ūüíú never give up ūüĎĎ

Tyttö joka on 012

Heips. Mä vaihoin koulua joululoman jälkeen. Ekal viikol en löytäny oikee sitä omaa porukkaa mut roikuin vaa yhen porukan mukana olin oma itteni ja tokal viikol löysin itelleni kaks besua. Mun vinkki on vaa olla oma ittensä ja älä esitä semmosta mitä et oo.

Vastaa aiheeseen: Voitteko antaa vinkkej√§ kavereiden saamiseen koska vaihdan kouluaūü•Ļ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top