Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Yhdessä ollaan vahvempii

Mulla on ollut ihan hyvä viikko. Maanantai oli kuin yleensäkin sellainen päivä että piti taas pakottaa ittensä lähtemään kouluun ahdisteltavaksi. Onneksi mulla on tukena Maiju, jonka kanssa ollaan siis oltu kavereita ihan ensimmäisestä luokasta lähtien ja meillä on tosi paljon yhteistä. Kuljettiin Maijun kanssa kouluun, niin kuin joka päivä. Ajoitetaan Maijun kanssa kouluun lähteminen aina niin, ettei olla ikinä ajoissa eikä myöhässä koulussa vaan juuri oikeaan aikaan. Näin me vältetään kaikki huutelut.

Keskiviikkona oli lunta niin paljon että, kun saavuttiin koulun pihaan huomattiin koko koulun olevan todella innoissaan lumen tulosta… paitsi me kaks. Pohdittiin koko aamu että pitäiskö kokeilla lintsaamista, kumpaakaan ei hirveesti innostanu lähtee kouluun. Mentiinpä kuitenkin. Lumipalloja lenteli kaikkialla ja pihalla seisoi keskeneräinen lumiukko. Koulupäivä päättyikin meidän molempien osalta lumisiin vaatteisiin. lumipesujen takia siis..

Perjantaiaamu tuntui ihanalta. Enää muutama tunti koulussa ja sitten olisikin jo viikonloppu. Pari päivää taas erossa koko koulusta. Ihanaa! Päätettiin että ollaan vietetty ihan liikaa aikaa kotisohvalla ja kysyttiin vanhemmilta leffarahaa. Käytiin kattoo joku kauhuleffa minkä Maiju halus nähdä. Onneks asutaan toistemme naapurissa ni tuntu turvalliselta mennä leffan jälkeen kotiin.

Syksy ja talvi on inhottavinta aikaa vuodessa. En yhtään pidä siitä että on kylmää ja pimeetä. Kaiken sen pimeyden ja kylmyyden lisäks pitäis vielä kestää olla koulussa. Lomalla ja viikonloppuisin piiloudun huoneeseeni peiton alle lämpimään ja katson meillä elokuvia Maijun kanssa. Muut on tietty jossain makoilemassa omassa oksennuksessaan. Olisi kiva myös mennä joku viikonloppu juomaan, mutta sen salaaminen äidiltä olisi tosi haasteellista, eikä äiti sitä tietenkään hyväksyisi että mä joku yö kompuroisin kotiin.

Ollaan mietitty, että ehkä vois jollekkin kertoa. Opettajalle, äitille tai iskälle voisin harkita sanovani . Ellei ne sitten ite huomaa asiaa. Joskus saatan uskaltaakki, mutta tällä hetkellä nettiin kirjottaminen tästä asiasta tuntuu parhaalta mulle.

Mewwi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top