Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

27.2. Lauantai - Rakas päiväkirja

27.02 Lauantai.

Dear Diary, se teki sen taas.. mä en voi tajuta miks se tekee tän joka viikonloppu! Oonko mä tai mun muu perhe nii kamala, että se haluaa unohtaa meijät.. Miksei se vaan voi lopettaa tota juomista.. kyllähän mä tiiän, että se on alkoholisti ja että se ei noin vaan pääse siitä irti. Mut silti, olishan mulla, siskolla ja äitillä nii paljon helpompaa, jos isä lopettais.. Ei tarttis joka kerta miettiä, että tuleeko se himaa vai minne se menee, ku ovesta kävelee ulos.. ja sitte ku se sanoo että “joo mä käyn ostaan röökiä ja tuun kohta takas”. Sit se sattaa viipyä sen pariki päivää.. Eikä sitä ikinä tiiä missä kunnossa se tulee, ku aina, ku se alottaa juomise, nii sen on ihan pakko saada pää täyteen.. Ei se oo mitenkää aggressiivinen tai mitään.. mutta äiti kerto, että ku olin jotain alle yks vuotias, nii isä oli kännissä alkanu heitteleen kahvikuppeja ja huutaan iha älyttömästi.. äiti otti mut mukaan ja mentii sitte turvatalolle, josta isä oli nolona tullu hakee meijät seuraavana päivänä ja luvannu ja vakuutellu ettei se enää koskaan juo.. ei se sen jälkeen kuulemma oo enää ollu agressiivinen.. se on nyt jo lupaillu viistoista vuotta, että se lopettaa, muttei se vieläkään oo päässy irti pullosta.

Verkk@ri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top