Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Apua saanut

Olen Eljas. Pari vuotta sitten minulla oli todella paha olla ja viiltelin yms… En halunnut puhua asiasta naamatusten kenenkään kanssa, koska se ois ollut todella noloa. Lopulta päätin kumminkin kertoa kaverilleni Aatulle millainen ongelma minulla on elämässäni, Aatu lohdutti minua, niinkuin kunnon ystävän kuuluukin tehdä! Aatu neuvoi minua olemaan yhteydessä tänne nuorten puhelimeen ja sitten soitin yksi tiistai ilta. Siintä oli hirveästi apua minulle! Sain Puh a jotenkin muuten kuin naamatusten. Enää minulla ei ole ollut mitään hätää, kiitos Aatun ja päivystäjän :)

Mikäli sinun mieltäsi painaa joku asia, kerro siintä kavereillesi tai vaippapa kirjoita kirje tänne nuortennettiin. Avun pyytäminen voi olla hankalaa, niinkuin se oli minullakin. Mutta sitten kun sain sen avun mitä tarvitsin!

Samu

Nuortennetin toimittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top