Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Menen sekaisin sinusta

Kerron ystävilleni aiemmin käynyttä nolostuttavaa selkkausta, koulusta tai jostain. Huidon käsilläni yrittäessäni ilmaista itseäni selvästi. Koko ajan hassu tunne kutittaa vatsanpohjaani. Tiedän Hänen olevan täällä. Jossain. Olen uppoutunut kertomaan, kun yhtäkkiä sisälläni ollut outo tunne kasvaa. Selitykseni pysähtyy, kääntäessäni katsettani vain hieman.

Siellä Hän on. Tuijottaa minua taas, vähän niin kuin vaivihkaa, toiselta puolelta salia. Tuijotan takaisin. Sydämeni hakkaa lujaa ja tunnen harmikseni punastuvani. Hän vain tuijottaa enkä osaa arvioida tunnetta, jonka näen Hänen silmissään.

Ystäväni pyytävät jatkamaan tarinaa. Ai, he eivät huomanneet mitään. Hyvä. Yritän muistaa missä olin ja jatkan hitaasti, siirtäen katseeni Hänestä. Tunnen kuitenkin koko tarinani ajan, kuinka ne siniharmaat silmät tuijottavat.

Myöhemmin illalla olen isommassa porukassa, näitä ihmisiä en tunne niin hyvin. Nojailen jalkaani ja odottelen pitkästyneenä, että pääsisin kotiin. Kuuntelen samalla kauempaa kaikuvia ääniä. Poskeni punehtuvat taas. Kuulen Hänen äänensä. Hän nauraa. Mikä ihana ääni!

Samassa lihakseni lukkiutuvat paikoilleen ja silmät laajenevat, kun näen silmäkulmastani Hänen lähestyvän meitä kaverinsa kanssa. Käännän kiireesti silmäni maahan, kun Hän astelee viereeni. Silmäni laajenevat, hyvä kun en saa sydänkohtausta. Kasvonikin tuntuvat ärsyttävän kuumilta.

Hän seisoo lähellä, välillämme on ehkä puoli metriä. Tunnen, kuinka Hänen katseensa käväisee minussa, ennen kuin Hän kääntyy sanomaan jotakin ringin toisella puolella olevalle. Hän on niin lähellä, että voisin koskettaa Häntä. Minua huimaa.

Hänen läsnäolonsa saa aina pääni sekaisin. Mutta sellaista se on. Sellaista on olla ihastunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top