Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Sä oot ihana

Sulla on ihanat silmät. Täydelliset, mantelinmuotoiset ja juuri oikeassa kohdassa. Väriä on vähän vaikeaa sanoa, niitä on monia. Jos mä katon sua kaukaa, sun silmäs on ruskeat. Jos katon läheltä, ne on enemmänkin harmaat. Valossa ja hämärässäkin ne muuttuu.. Sun katsees on tarkka ja kun sä katot mua silmiin ja pyydät jotain, mun on pakko suostua.

Sun hymy valaisee mun päiväni. Muakin alkaa hymyilyttämään, jos sun suupielet kaartuu ylöspäin. Kun sä hymyilet, sun hampaat näkyy. Se on vähän hassua, mutta toisaalta tosi suloista. Sun hymy on persoonallinen, kaunis, ihana.

Hymyyn liittyy usein nauru. Ainakin sun tapauksessas. Sun nauruskin on aika jännää kuultavaa, samaan aikaan käheää ja pehmeää. Vähän niin kuin puron solinaa, tiedäthän? Sellaisen pomppuisen puron, jossa on kiviä hiomassa sen menoa. Ilman kiviä se vois olla tylsää. Mutta sun naurussas on juuri sopivasti pomppuja.

Joskus mä mietin, onko siinä järkeä. Siis siinä, että mä rakastan sua. Mehän ollaan täysin erilaisia keskenämme. Eihän mulla ole sekavärisiä, manipuloivia silmiä, hampaita paljastavaa hymyä tai pomppuisen puron naurua. Me ollaan luonteiltammekin aika erilaiset. Sä pidät jostakin, josta mä en pidä ja toisinpäin.

Joskus mä päätinkin lopettaa. Mä päätin päästää irti ja jatkaa ilman sua. Itse asiassa niin on käynyt useammankin kerran. Mä oon kuulemma tän suhteen taaplaaja.

Mutta joka kerta, kun mä oon päätökseni tehnyt, sä oot huomaamattas pyörtänyt mun päätökseni. Enkä mä kertaakaan oo katunu, että jään sun luokses.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top