Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tykkään susta

Kaverini istui kiikuissa vieressäni. Kysyin häneltä, miksi hän on ollut outo viime aikoina. Hän kysyi minulta, osaanko pitää salaisuuden. Vastasin kyllä. Kaverini kuiskasi minulle, että hän seurustelee ihastukseni kanssa (josta en ole kertonut kenellekkään). Kaverini on suoraan sanottuna pissis, koska hän määräilee heikompiaan (minua) ja vei parhaan kaverini minulta. Ja nyt vielä tämä! Hän näki varmaan järkytyksen silmistäni, koska kysyi, onko jokin vialla. Sanoin en, vaikka jokin oli todellakin vialla. KAIKKI oli vialla.

Katsoin ihastustani, joka seisoi kaverini takana. Näin surullisen ilmeen hänen silmistään. Hän ei selvästikkään ollut syypää tähän. Pidin ja pidän nytkin hänestä paljon ja vielä pari päivää sitten hänkin piti minusta. Pari kuukautta sen jälkeen näin heidän halaavan koulun jälkeen niin, että ihastukseni kasvot oli minuun päin. Siinä oli kuitenkin yksi ihana juttu. Ihastukseni kirjoitti viittomakielellä ilmaan: I love you. Not this lissu. Minua nauratti. Siksi, koska ihastukseni piti minusta, ja siksi, kun hän sanoi ääliökaveriani lissuksi.

Kun kaverini lähti, jäimme ihastukseni kanssa kahdestaan koulun käytävälle. Sitten ihastukseni pyysi minua pyöräajelulle. Suostuin. Ihastukseni vei minut pieneen metsään lähteen rannalle. Nousin kyydistä ja katsoin häntä ja hän katsoi minua. Hän suuteli minua. Se oli ensisuudelmani ja se oli I H A N A A. Sillä hetkellä tajusin, että en ollut ihastunut, vaan rakastunut. Rakastin häntä enemmän kuin mitään muuta. Ihastukseni vei minut kotiini ja laitoin hänen taskuunsa lapun, jossa luki: Entäs Riina (nimi keksitty)?

Aamulla koulussa huomasin pulpetillani lapun. Se oli ihastukseltani. Siinä luki, että hän jättää kaverini hellästi. Niin ettei hän satuta kaveriani. Siitä on kulunut noin 15 vuotta ja nyt minä ja minun ex-ihastukseni (nykyinen rakkauteni) menemme naimisiin.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top