Siirry sisältöön

TOP sarjatärpit just nyt!

Moi!

Käsi ylös kuka muu ei enää katso ollenkaan TV:tä vaan oon aivan hurahtanut eri suoratoistopalveluihin? Itse käytän Yle Areenaa, Katsomoa, Ruutua ja Netflixiä. Yksi ihan parhaista rentoutumiskeinoista on pistää joku hyvä sarja pyörimään ja ottaa iisiä. Kokoan nyt sitten teillekin mun tän hetken top sarjavinkit! LET’S START! 🙂

Uusi päivä. Se on ollut mun kestosuosikkeja vuodesta 2010 kun sarja alkoi.

Syke on ihan superkoukuttava. Kuka tykkää sairaalasarjoista niin siinä suomalaista huippua. Lena Meriläinen on yksi mun lempinäyttelijöistä.

Viime vuoden aikana Areenaan alkoi ilmestyä vähän vanhempaa suomalaista tuotantoa, jota oon tykännyt katsella. Kotikatu, Kovaa maata, Metsolat esimerkiksi.

Ihan uusi suomalainen sarja nimeltään Donna, oon katsonut siitä ensimmäisen jakson ja tykkäsin. Se ei ole ehkä kaikkien makuun sen roisin kielen takia, mutta muhun uppos.

 

Klassikko vastaus tietty Salatut elämät, se ei petä koskaan monipuolisten ja koukuttavien juonenkäänteiden vuoksi.

Uusi tuttavuus, Venla-palkittu, Aallonmurtajat, joka tulee nyt MTV:ltä ja Katsomoon joka sunnuntai. Suomalainen rikossarja, ihan timanttia! Mari Ylipää ja Ville Keskilä näyttelijöinä<3

X Factor Suomi. Eka jakso yllätti mut kovalla tasollaan. Ehdottomasti jatkoon. Symppikset juontajat, mahtava tuomari nelikko (Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Mikael Gabriel ja Michael Monroe) sekä mielettömän hyviä laulajia!

Yökylässä Maria Veitola. Tunnettu TV-kasvo Maria vierailee joka jaksossa tunnetun suomalaisen kotona ja siellä jutellaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Rakastan Marian tyyliä tehdä ohjelmaa. Kerrassaan ihana!<3

 

Selviytyjät Suomi. Siinä myös sarja, joka yllätti tasollaan jo ensimmäisessä jaksossa. Koukuttava ja mielenkiintoinen. Odotan jännityksellä seuraavia jaksoja.

 

NETFLIX

Netflixistä katson lähinnä ulkomaalaisia sarjoja, mutta pari suomalaista on joukossa, joita en voi jättää mainitsematta: Karjalan kunnailla ja Helppo elämä. Molemmista löytyy kaikki kolme tuotantokautta, ovat kummatkin vanhoja sarjoja ja tullut vuosia sitten telkkarista. Kummastakaan en kuitenkaan muista mitään.

Jos teinidraama kiinnostaa niin vinkkaan muutaman siihen kastiin kuuluvan:

Gossip girl

Gilmoren tytöt

Riverdale

Party of five

Valehtelevat viettelijät

Girlboss

 

Vähän aikuisempaan makuun löytyy englannin kuningasperheestä kertova draama The Crown sekä The Client List, joka kertoo yksinhuoltajaäidin hämäräbisneksistä.

Tässäpä nyt melko kattava lista ja pitäisi löytyä jokaiseen makuun jotakin. Oisko sulla mielessä sarjasuositus, minkä haluaisit jakaa? 🙂

Voisin toisen kirjoituksen tehdä liittyen elokuviin, sillä olen myös niiden suurkuluttaja. Hihi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top