Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Ystävänpäivätempaus 0-6. -luokkalaisille

Projektin nimi: Ystävänpäivätempaus 0-6. -luokkalaisille

Projektin kuvaus: Päivän tavoitteena on saada ihmiset iloiseksi ja tarjota muutakin kuin normaalia koulua. Ystävänpäivän kunniaksi järjestämme ohjelmaa, jossa tutustutaan muihin oppilaisiin ja opitaan olemaan niidenkin kanssa, joiden kanssa ei yleensä olla. Varaamme jäähallin ja siellä järjestämme luistelua ryhmittäin: 0-1 -luokat, 2-3, 4-5 ja 6 +tukarit. Jäällä järjestetään leikkejä ja lopuksi tarjotaan vaahtokarkkeja ja kuumaa kaakaota. Jäähallilla soitamme musiikkia. Alussa oppilaille jaetaan sydämet ja saamansa numeron mukainen pari tulee löytää.
Yläkoululaiset eivät osallistu jäähallin tempaukseen, vaan heille tarjoillaan välipalan yhteydessä kaakaota ja vaahtokarkkeja. Jäähallilla oppilaat tapaavat halimaskotin, jonka kanssa he saavat ottaa yhteiskuvan.

 

Esittelemme nuorten tekemiä projekteja Nuortennetin ”Nuorten tekemät jutut” nimikkeen alla. Lue lisää itse tehty -projektirahan hakemisesta ja toteuttakaa oma projekti!

Aiheeseen liittyvät

Kommentit

      1. Tämä projekti tehtiin Pellossa ystävänpäivänä 2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top