Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Runo

Älä huoli ystäväni, elämä voittaa aina. Se voi viedä aikaa, mutta anna ajan kulua ja odota rauhassa. Huomaat kyllä jossain vaiheessa, että kaikki on taas hyvin. Jokaisella on joskus vaikeaa, toisilla enemmän, toisilla vähemmän, mutta silti kaikesta selviää. Elämä on yhtä vuoristorataa, mutta vielä joku päivä elämäsi on tasaisempaa kuin nyt.

Älä ikinä luovuta, olet monelle ihmiselle hyvin rakas ja tärkeä vaikka se ei aina siltä tuntuisi. Sinusta välitetään, tiedän sen ja haluan, että myös sinä tiedät sen. Sinua arvostetaan ja olet hyvä juuri sellaisena kuin olet, joten älä turhaan muuta itseäsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top