Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Viimeaikojen parhaat sarjat ja leffat

YLE AREENA

Au pairit Miamissa

En tiedä mikä ihme tässä sarjassa on niin koukuttavaa, mutta jotenkin nuo huippumaisemat, au pairien työ ja haasteet siinä, ihmissuhdedraama ja kaikki. Katsoin yhden viikonlopun aikana koko kauden.

Alina Idässä

Näyttelijä Alina Tomnikovin oma sarja, missä hän kiertää tutustumassa Itä-Eurooppaan ja millaista nuorten elämä on siellä. Tosi mielenkiintoinen sarja. Pisteet Alinalle.

NETFLIX

The Choice

Tämä on leffa, minkä katsoin Netflixistä äskettäin, pääosissa siinä on Benjamin Walker ja Teresa Palmer. Todella koskettava leffa, tykkäsin älyttömästi.

En tällä hetkellä juuri katsele sarjoja Netflixistä. Olen kuullut suosituksia sellaisesta kuin The 100, joka ilmeisesti kertoo nuorista, jotka lähetetään avaruudesta maahan tutkimaan millaista täällä on. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, kannattaisiko sitä alkaa katselemaan seuraavaksi?

Täytyy vielä vinkata leffasta, mikä käytiin ystävän kanssa katsomassa leffateatterissa.

Midnight sun

Se kertoo tytöstä, joka sairastaa sairautta, missä auringonvalo on hengenvaarallista eli hän ei voi mennä päivällä ulos. Yhtenä iltana hän menee ulos ja tapaa erään pojan, johon on ollut ihastunut jo vuosia. Elokuva kertoo nuorten rakkaudesta ja tämän sairauden kanssa elämisestä. Kannatti kyllä mennä katsomaan!

Kata

Nuortennetin toimittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top