Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

PROM merilahden peruskoulu

PROM ON JUHLA JOKA ON OIKEASTI AMERIKKALAINEN (lukion päättäjäisjuhla) TOIMME JUHLAN MEIDÄNKIN KOULUUN. JUHLAN TARKOITUS ON PITÄÄ HAUSKAA KAVEREIDEN KANSSA, KUUNELLA HYVÄÄ MUSIIKKIA JA TEHDÄ MUISTOJA. JUHLAN PÄÄTTEEKSI VALITAAN 4 PARHAITEN JA ENITEN ASUUNSA PANOSTANEET IHMISET, JOTKA SAAVAT PALKINNON (palkinnot olivat leffaliput ja makeisia) . PROMIIN KUULUI MYÖS RUOKA.  RUOAN VALMISTIVAT PROMIN RUOKATIIMI. MENUUHUN KUULUI MOKKAPALA, BOOLI, PIZZA, KOKTAILTIKUT, KOOKOSPALLOT JA TÄYTETYT RUISNAPIT.  

PROMJUHLA PIDETTIIN YHDISTETYSSÄ ADITORIOSSA JA MUSIIKKI LUOKASSA. PROMIN AIHE OLI PUNAINEN MATTO JOKA ON TUNNETUMPI AMERIKASSA SANALLA (redcarpet). PROM PAIKKAA KORISTELIVAT PROMIN KORISTELUTIIMI, KORISTELU AIKAA OLI N. 3-4 H. KORISTEIKSI OSTIMME ILMAPALLOJA, LAHJANAUHAA, SERPENTTIINIÄ JA KULTAISET NAUHAVERHOT. AV- TIIMI HOITIVAT VALOT JA MUSIIKIN.  PROM KESTI N. 2H. PROMIIN ILOTTAUTUI 150 IHMISTÄ, MUTTA PAIKALLE EI KUITENKAA PÄÄSSEET KAIKKI.

Terveisin,

Merilahden peruskoulun prom-ryhmä

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top