Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Ruusutorpan Ysigaala 2018

Vietimme ikimuistoisen illan 30.5.2018. Vieraat saapuivat koulumme liikuntasaliin klo 18.00 ja toivotimme heidät tervetulleiksi. Kaikki olivat pukeutuneet teemaamme sopivasti eli juhlavasti. Lähestulkoon kaikki ysiluokkalaiset olivat paikalla.

Aluksi ohjelmassa oli vapaata oleskelua ja musiikin kuuntelua. Ruokailun ohessa aloitimme ”kehumisleikin”, jossa jokainen sai nimettömänä kirjoittaa positiivisia asioita toisista. Puoli kahdeksalta alkoi kauan odotettu gaalaehdokkuuksien jako. Tunnelma salissa oli hieno ja saimme kehuja koristelusta. Illan aikana olimme useita leikkejä ja karaokea. Välillä tanssittiin hitaita ja pidettiin hauskaa. Suuret ysigaala ilmapallot herättivät paljon ihastusta ja pääsivät monien kuvien taustalle. Tarjoilu oli kattavaa ja siitä riitti kaikille. Illan huipennuksena jopa opettajat lähtivät mukaan karaokeen ja kruunasivat juhlan.

Olemme tyytyväisiä millainen koristelusta sekä koko muusta ysigaalasta tuli. Oli kivaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan gaalaa yhdessä. Otimme myös vastaan muiden oppilaiden mielipiteitä ja ehdotuksia ohjelmasta.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top