Siirry sisältöön
Colourbox 34138924
Nuorten tekemät jutut

Cheerleading

Cheerleading on monipuolinen lajivalinta. Cheerleading on kannustuslaji. Laji kehittää kestävyyttä, voimaa, venyvyyttä, akrobatiaa ja tanssitaitoja. Cheerleading on joukkuelaji, joten uusia ystäviä saa harrastuksen parissa. Cheerleading perustuu stuntteihin. On myös mahdollisuus harrastaa cheer-tanssia, joka taas perustuu tanssiin.

Cheerleading on kaikille. Tytöistä poikiin ja miehistä naisiin. Lajin voi aloittaa, vaikkei olisi aiempaa kokemusta. Sitä varten on alkeisjoukkueet, jos kilpaileminen alkaa kiinnostamaan voi karsia uuteen joukkueeseen kauden lopussa.

Harjoitukset riippuvat tasosta. Yleensä harjoitukset ovat yhdestä neljään kertaan viikossa. Harjoituksissa harjoitellaan eri tason stuntteja, hyppyjä ja tanssia.

Harrastaminen on mahdollista lähes kaikkialla.

Tule mukaan!

Tete, MLL:n TET-harjoittelija

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top