Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Fridan blogi: BIK Youth panel and Safer Internet Forum 18.-20.11.2018

18.11.2018 lähdin Brysseliin MLL:n Reetan kanssa. Olin jo kuudelta aamulla taksissa. Ensimmäisenä päivänä meillä oli aika paljon aikaa, joten kävimme kiertelemässä Brysselin keskustassa. Kuinkahan monta suklaakauppa ohitimme?

Illalla nuoret ja ohjaajat tapasivat ensimmäistä kertaa livenä, aiemmin olimme jutellet vain onlinena. Juttelimme tulevien päivien suunnitelmista ja tehtävistä, jonka jälkeen lähdimme syömään, jolloin rennosti tutustuimme toisiimme.

Seuraavana päivänä (maanantai) menimme Google Studiolle, jossa toteutimme esim. videota ja puheita ja kaiken muun toteuttamista tiistain konferenssia varten. Illalla menimme syömään Hard Rock Cafehen.

Tiistaina oli viimeinen päivä, se ’kohokohta’. Aamiaisella oli jo hirveän paljon porukkaa, ja päivä oli täynnä paneeleita ja puheita ja paljon muuta. Ensin oli aikuisten vuoro, ja sitten nuoret. Saimme paljon kannustuksia ja kaikki meni hyvin!

-Frida, instatiimistä

Frida

Nuortennetin toimittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top