Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Syksyn kaatajaiset 7-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen

Koulumme tukioppilaat järjestivät yhdessä yläkoulun oppilaskunnan hallituksen ja koulumme ravintolan (Amican) kanssa syksyn kaatajaiset. Luokanvalvojat toimivat seitsemäsluokkalaisilla tiimissä ja tämänkaltainen ilta oli laatuaan ensimmäinen. Tapahtuman alussa oli yhteinen ruokailu ja mukavaa yhdessäoloa sekä ajatusten vaihtoa, josta vastasivat tukioppilaat. Yhteisen kokoontumisen jälkeen alkoivat toimintapisteet, joita järjestivät tukioppilaat, oppilaskunnan hallitus, 7-luokan oppilaat sekä koulumme opettajat.

Toiminnassa oli mm. musavisaa, tutustumisleikkejä, pingiskilpailu, yhteistä musisointia ja joulukorttien tekoa. Erityisesti voisi mainita 7-luokan oppilaat, joista yksi piirsi muotokuvia halukkaista malleista. Myös 7-luokan pojat, jotka esittelivät robottinsa, ansaitsevat maininnan. Ilta huipentui loppu Kahoottin ja palkintojenjakoon. Tukioppilaat toimivat oma-aloitteisesti ja hyvin itsenäisesti illan aikana, mikä oli ilahduttavaa.

Mielestämme yksi erittäin tärkeä tavoite illalla oli tutustuminen kunkin luokan huoltajiin ja oppilaisiin -ryhmäytyminen – mikä onnistui täydellisesti. MLLltä saatu itsetehty raha auttoi kattamaan tarjoilu- sekä materiaalikustannuksia ja kohdentui juuri siihen, mihin se oli tarkoitettukin eli tukioppilastoimintaan huoltajien kanssa. Palaute tapahtumasta oli erittäin positiivinen ja huoltajat olivat innokkaasti mukana touhuamassa lastensa kanssa.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top