Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tuusniemen yhtenäiskoulun tukioppilaiden Välituntitoiminta-projekti

Tuusniemen yhtenäiskoulun tukioppilaat ovat järjestäneet aktiivisesti monenlaista välituntitoimintaa yläkoululaisille ja välillä myös alakoululaisille, opiskelemmehan samassa koulurakennuksessa. Itse tehty-projektina halusimme tehdä välituntiprojektin, eli hankkia suosituille lautapelivälitunneille lisää uusia lautapelejä. Lautapelivälitunnit ja uudet pelit ovat houkutelleet mukaan paljon oppilaita pelaamaan. Lautapelivälitunteja on järjestetty ns. pitkillä välitunneilla, eli puolen tunnin mittaisilla välitunneilla. Välillä lautapelivälitunneilla on tarjottu myös pientä herkkua, kuten karkkia tai keksiä.

Itse tehty-projektiin kuului myös ystävänpäiväviikon korttiaskartelupajan tarvikkeiden hankinta ja halipäivän palkintotikkareiden ja -karkkien hankinta. Korttiaskartelupajassa askarreltiin kymmeniä toinen toistaan upeampia ystävänpäiväkortteja, joita varten projektirahalla hankittiin mm. erilaisia tarroja ja skräppäyspapereita. Koko koulun halipäivässä halailtiin ja kirjoitettiin halipasseihin nimiä. Kun passeihin merkatut parit löytyivät, saivat oppilaat palkinnoksi tikkarit. Lisäksi tukaria halaamalla sai karkin.

Projektit onnistuivat mahtavasti, ne saivat paljon innokkaita mukaan ja lautapelejä pelataan jatkossakin ahkerasti, lautapelivälitunneilla ja koulun teemapäivissä, toisinaan niitä hyödynnetään oppitunneillakin.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top