Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Hiljaisuus

Elämä osaa yllättää. Toisinaan ne asiat ovat iloisia, toisinaan taas eivät. Elämä ottaa ja se antaa. Ikinä ei voi olla varma onko tämä päivä se viimeinen.

Toisinaan kuulee puhuttavan tulevan vuoden matkasta ulkomaille, seuraavan kuun laivareissusta tai seuraavan viikon shoppailureissusta kaupungille. – On hyvä, että elämässä on suunnitelmia ja niin pitääkin olla, mutta ei silti eletä tulevassa. Ajan myötä ajatukset siirtyvät kokonaan tulevaan eikä me enää muisteta elää hetkessä. Niin kliseiseltä kun se
kuulostaakin.

Elämä on lahja, joka meille on annettu. Siitä pitäisi oppia nauttimaan yksin tai yhdessä. Kaikilla ei ole samoja mahdollisuuksia tehdä samoja asioita mutta sekin on rikkaus. Yhtä upeaa on tehdä reissu kansallispuistoon kuin esimerkki Espanjaan. Tärkeintä ei ole kohde, vaan ihmiset ympärillä.

Ihmiset, se meitä kannatteleva voima. Erilaiset, mutta yhtä tärkeät ihmiset, ovat elämän suurin voima. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus saada ystävä. Siihen ei pitäisi vaikuttaa uskonto, ulkonäkö, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen tai mikään muu asia. Jokainen on lahja!

Rakastakaa toisianne. Pitäkää toisistanne huolta ja olkaa uskollisia. Älkää päästäkö kaveria päissään rattiin. Kuuntele kaveria jolla on huono olla tai vaikka hän ei kaveri olisikaan niin kuuntele silti.

SÄ oot jonkun PELASTAVA enkeli. SUA rakastetaan. SUA tarvitaan. SÄ et oo YKSIN. SÄ riität. Sä oot täydellinen luojan luomus❤

Elämässä tärkeintä on rakkaus. Ristin muotoinen rakkaus. Meidät on lunastettu elämään vapaana, tekemään virheitä, rakastamaan ja ennen kaikkea elämään. Meitä ei rangaista siitä. Rakkautta just sun päivään, sä riität!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top