Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Meidän projekti Seppolan palvelutalolla

6.3.2019 Vierailimme luokan kanssa suuressa, punaisessa rakennuksessa, Seppolan palvelutalolla, jossa minulla oli tehtävänäni valokuvata päivän tapahtumia. Kuvasin mm. maalausprojektia, luokkalaisteni tekemiä koristeita/rakennelmia sekä auringonpaistetta ikkunasta. Tarkoituksenamme oli viedä taloon hyvää mieltä ja asukkaille lisää tekemistä. Tapahtumaa kutsuttiin nimellä: Ystävänpäiväprojekti, teimme heille myös ystävänpäiväkortit. 

Yhteistyö onnistuu!
Luokkalaisena koira Rico vieraili myös palvelutalolla ja oli viihdyttämässä asukkaita.

Minua hämmensi levoton tunnelma, joka talossa vallitsi. Osa asukkaista oli melko huonokuntoisia, ja siksi vaikea saada heihin kontaktia. Mutta kaikki sujui loppujen lopuksi hyvin. Meistä ja työntekijöistä tuntui, että projektimme onnistui. 

Maalasimme maljakot ja istutimme niihin kukkia.

24.4.2019 Saavuimme uudelleen samaiseen rakennukseen, mutta tällä kertaa ulos pitämään jumppatuokiota. Piha oli oikeasti viihtyisä ja sen takana kohosi metsä. Oli lämmin ja aurinkoinen päivä, joten ajoituksemme osui kyllä nappiin.  

 

Jumppatuokio sujui erinomaisesti!

 

 

Meidän projekti! (2018–2020) kehittää nuorten tekemää vapaaehtoistoimintaa ja tuottaa vapaaehtoistoimintaan projektikurssin ammattioppilaitosten käyttöön. Erityisesti projektissa huomioidaan VALMA-opiskelijat ammattioppilaitoksissa. Mannerheimin Lastensuojeluliitto toteuttaa projektia yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa.

Projektien tarkoituksena on opettaa nuorille esimerkiksi tiimityötä, budjetin tekoa, vaikuttamista, vuorovaikutustaitoja ja vahvistaa ajatusta nuorten omasta pystyvyydestä. Nuorten vapaaehtoistoiminnan projektit toteutetaan paikallisesti tai verkossa.

Laura

Opiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top