Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Piknik ysiluokkalaisille

Järjestimme kaikille meidän koulun ysiluokkalaisille piknikin toiseksi viimeisellä kouluviikolla. Emme olisi voineet toivoa parempaa ilmaa. Aurinko paistoi ja mansikat sekä muut herkut maistuivat. Onneksi oltiin varattu myös paljon vettä ja muuta juomista mukaan.

Oli tosi kivaa kokoontua vielä kaikkien ysien kanssa vaihtamaan kuulumisia ennen kuin lähdemme omille teillemme. Aika kului nopeasti jutellessa ja musiikkia kuunnellessa. Piknikillä olisi viihtynyt pidempäänkin. Ysiluokan keväästä jäi monia hyviä muistoja, jotka säilyvät mielessämme pitkään.

martinkallion_koulu2

martinkallion _koulu

 

Aurinkoista kesää toivottaen,

Martinkallion koulun tukarit

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top