Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Ysigaala

Järjestimme ensimmäistä kertaa koulussa 9-gaalan. Sinne kutsuttiin kaikki yläkoulumme oppilaat ja opettajat. Aloitimme suunnitelun miettimällä mahdollisia ohjelmanumeroita. Päädyimme siihen, että ohjelmaan kuuluu piiritansseja yhdeksäs luokkalaisten tanssimana, omatanssi ja titteliäänestyksen voittajien palkitseminen. Askartalimme kaikille luokille kutsut, budjetoimme koristeet, mietimme kaikille järjestäjille omat vastuualueet ja lopuksi koristelimme salin. Juhla onnistui hyvin ja saimme paljon kehuja. Kahdeksas luokkalaiset ovat innoissaan perinteen jatkamisesta.

Valkeavuoren tukarit ja tukariohjaajat

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top