Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Fiktiivinen tarina: Humalaisen kyyti

25.5.2016 keskiviikko
Koulu alkoi klo 10. Koulujen loppuun oli enää vain muutama päivä. Kun mä menin tunnille, parhaat kaverit Elsa ja Julia tuli innoissaan mua kohden. He pyysivät mua kotibileisiin koulujen loppuna. Emmä oikee ollu varma halusinks mä mennä, koska tiiän että siellä käytettäis paljon päihteitä. Mä en ollu koskaan kokeillu mitään. Elsa sanoi, et mun on pakko tulla sinne bileisiin. Mä päätiin suostuu.

27.5.2016 perjantai
Mä olin niin helpottunut siitä, että oli vika päivä koulussa. 7-luokka oli mulle tosi rankka, suoraan sanottuna HELVETIN rankka. Elsa tuli taas varmistaan, et tuunks mä sinne bilesiin. Ja kyllä oli edelleen mun vastaus. Illal ku mä pääsin kotiin, nii äiti kerto et se on lähös koko viikonlopuks pois. Olin vaa tyytyväine, koska se jätti mulle rahaa.

28.5.2016 PÄÄTTÄRIT!!
Aamul mua vähän vitutti herää aikasin, mut oli pakko koska kevätjuhlat alko jo klo 9. No ei siin, se meni tosi nopee ohi ja todistuksestaki tuli iha ok. Ois kyl voinu parempiki olla…

Ilta alko lähestyy ja mua jännitti ihan VITUSTI. Elsa koko ajan soitteli mulle, mut en jaksanu vastaa koska Elsa on oikeest tosi rasittava. Ainaki välil. Me sovittiin Julian kans, et nähään klo 19 bussipysäkil ja mennää sinne samal bussil. No aikaa kului ja lähin kävelee pysäkkii kohti. Pysäkil Julia näytti mulle isoo muovipussii, joka oli iha täynnä kaljaa. Mä en vieläkää ollu oikee varma, et haluisinks mä juua. Noh me saavuttiin paikan päälle ja se talo, jossa ne bileet oli, niin se oli tosi iso omakotitalo. Kun me päästiin sisälle, nii siel oli vitusti jengii ja valitettavasti myös Elsa…

Kello oli jotai yheksän ja mä olin jo aika kännissä. Näin siel hyvännäköisen pojan ja se tuli juttelee mulle. Se oli tosi ja mä en vaa voinu lopettaa nauramista. Se kerto sen nimen ja se oli Elias. Me juteltiin tosi kaua ja se tarjos mulle pari kaljaa siin välis. Ja en oikee tiiä et miks, mut Elias yhtäkkii suuteli mua. Ja sit vaan näin sivusilmällä, et joku ärsyttävän näköinen blondi lähestyy mua. YLLÄTYS se oli Elsa. Se tuli jotai riehumaan mun eteen ja sit se vaan löi mua. Noh sit selviskin et Elias ja Elsa on yhessä. Ja siinä kohtaa mää aloin huutaa Eliakselle. Mua alko vituttaa niin vitusti, et mä halusin kotii ja nopee. Eliaksel oli auto ja se tarjoutui heittää mut himaa. Siin kohtaa mä en ajatellu mitää vaa halusin kotii.

Matkalla himaa Elias yritti jotai pyydellä anteeks mut mä en kuunnellu sitä. Mut huomasin et se ajo jotenki tosi oudosti ja sit tajusin et ainii Eliashan on juonut illan aikan tosi paljon. Sit alettii riitelee siitä. Ja boom koko auto oli väärinpäin ojassa. Yritin poistua autosta mut huomasin, et mun selkään sattu vitusti ja mun jalat ei toiminu. Yritin puhua Eliakselle, mut huomasin et se oli menny tajuttomaks, Siin kohtaa menin paniikkiin. En muista tältä illalta enää muuta kun ambulanssin sireenin.

1 kk myöhemmin:
25.6.2016
Mulle oltii tehty koko aja vaa jotai tutkimuksii, mut mulle ei kerrottu et miks oon vieki sairaalassa. Elias oli selvinny lievällä aivotärähdyksellä. Ei mul oo ny täs välis muuta kerrottavaa..

3 vuotta myöhemmin:
8.8.2019
Vihdoin oon terve. Tähän pisteeseen oli kyl pitkä taistelu. Mulla meni siin kolaris selästä joku pahasti, joten en pystyny kävelee ollenkaa. Oon siis ollu viimeset kolme vuotta pyörätuolissa ja mun selkää on kuntoutettu lähes joka päivä. Mut onneks pystyn nykyää kävelee iha hyvin, mut pitää ottaa silti iisisti. Oon vähä vihane ittelleni, et menin sillo siihen auton kyytiin. Mä toivon et kukaan ei tekis samaa virhettä kun mä ja menis humalaisen ihmisen kyytiin..

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top