Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Harrastukset

Harrastuksia on monenlaisia. Liikuntaharrastukset ovat niitä yleisimpiä. Sen oman harrastuksen löytäminen voi olla joskus vaikeaa. Monet ovat aloittaneet jonkun harrastuksen ja päätynyt siihen ettei tuntunutkaan omalta harrastukselta. Jos et täysillä tykkää siitä harrastuksesta, niin ei sitä kannata jatkaa. Harrastuksia voi löytää erilaisten ilmoitusten kautta sekä kaverit ja tutut jotka harrastavat jotain, voivat myös kertoa harrastuksistaan ja suositella niitä sinulle.

Harrastuksia aloittaessa kannattaa miettiä kuitenkin monta asiaa. Paljonko sen harrastamisessa kuluu rahaa viikossa entä kuukaudessa? Paljonko siihen menee aikaa? Tarvitseeko ostaa jotain omia välineitä? Paljonko välineisiin menee rahaa? Ja tietenkin tärkein kysymys, että onko se varmasti se mitä haluat harrastaa ja pystyt panostamaan siihen? Monella myös saattaa olla monta harrastusta yhtä aikaa. Mutta siinäkin olisi hyvä miettiä vaikka joidenkin harrastuksien karsimista varsinkin jos ne ovat samalla viikolla tai sitten siirtää niitä eriviikoille. Pitää kuitenkin muistaa aina välillä hengähtää ja jättää aikaa muulle elämälle.

Eveliina

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top