Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Ihmissuhdetohtorit

Moi oon 07/12 tyttö ja mul ois yks poika netis jonka oon tuntenu noin vuoden. Me ei olla nähty. mä oon tykkään siit ja oon ehk vähä ihastunu siihen mut en uskalla laittaa sille mitää kun oon mielestäni ruma ja läski enkä tiiä tykkääks se musta. Mä en tiiä mitä mun pitäs tehä pitäskö mun vaan laittaa viestii että sä oot mun mielestä kiva ja kattoo miten homma jatkuu? Kertokaa pliiiis!

Vastaus: Odota edes yläasteelle ja etsi parempi. 🤗

oon 12 vuotias tyttö ja musta tuntuu ihan pojalata ja haluaisin olla poika. mulla ei oo yhtään kavereita koulussa koska ei kiinnosta olla tyttöjen kaa mut en uskalla mennä poikien kaa koska ne luulee et oon tyttömäinen. ja vaikka mun äiti hyväksyy kaikki homolesbotranstyypit nii en kuitenkaan uskalla sanoo sille mitään. oon ollu jonku kolme vuotta ilman kaveria ja tää alkaa ärsyttään jo… oks tää et haluun olla poika jotain väliaikasta joka kuuluu murrosikään?

Vastaus: Ole mitä itse haluat. Mene poikain kanssa jubailemaan ja kerro äidillesi että olet poika.😎

Okei en ikinä ois uskonu et kirjoitan tästä tänne mutta tässä sitä ollaan. Eli oon poika ja mulla on ihastus (tyttö) en oikee tiiä mistä vois tunnistaa onko se kiinnostunu joten pls apuu !! Se sillee hengaa samas kaveri porukas mut ei oikee ikinä puhuta. Hymyillää vaa toisillemme ja näin. Välil se kattoo mua ja hymyilee. Mut sit käännän pään lattiaa ja oon hirveen kiusaantunu :D. Mitä pitäis tehä?

Vastaus: Pistä sille chillisti koodii ja kysy silt alax.😏

Moii, musta vähä tuntuu siltä, että kukaan poika ei tykkää musta, tai tuu ikinä tykkäämään. Mulle ei oo kukaan poika ikinä ees tullu puhumaan mitää, oonks mä ruma vai onks mun kehossa tai luonteessa jotai vikana? Vai enkö mä vaa oo tarpeeks hyvä kellekkään millään tavalla

Vastaus: Pystymme samaistumaan tunteesi et ole yksin asian kanssa.😥

haiseeko muittenki varpaat tosi pahalta aina? pelkään että en saa poikaystävää sen takia!!!!!!

Vastaus: Pese ne ja käytä wunderbaumia kengissä.🤤

Mitä hemmettiä…
Mulla on ongelmia, ei ole suhdetta (olen 28 kertaa yrittänyt), vanhemmat määräilee, ei Snapchattii, ei IG, joten oisko teiltä apua? Vastatkaa PLZ.
Joten minulla on olo, että olisin yksinäinen, ja eläisin aikuisenakin ihan yksin. Tuntuu, että olisin aivan valmis, pian täytän 12, ja mua syrjitään kun ei ole suhdetta. En haluaisi, että tällainen jatkuu, joten onko teillä yhtään vinkkiä, mitä asialleni voin tehdä? :1 PS. Eli siis minulle ollaan valehdeltukin että he haluavat olla sinkkuja ja 2 päivän päästä he ovat yhdessä jonkun toisen kanssa.

Vastaus: Mene discoon ja tanssi hitaita. Kyllä se siitä.👍

-Ihmissuhdetohtorit

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Kommentit

  1. Oon ihastunu yhtee meijän luokkalaisee tyttöö se on mun kaa välituntiohjaaja ku meillä on välituntiohjaus se tulee aina juttelee mun kaa enemmän kuin muiden tunnilla se istuu mun takana mä katon tosi usein sinne sit se kattoo mua ja hymyilee ujosti ja sit se kääntää katseen pois ja punastuu mitä teen helppii pliis ja oon 11v

    1. jos sul on tunteit sitä kohtaan tai tykkäöt siitä niin näytä se sille jotenkin. Esim. Kysy kuulumisia tms. kun oot valmis niin voit kertoo sille sun tunteista. Et menetä mitään, voihan se harmittaa jos se ei tykkää takaisin mutta joskus joku hyvä menee ja uusi parempi tulee ajallaan. Kyllä sä vielä jonku löydät jos se ei oo vielä se oikee <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top