Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Kirje kiusaajalle

Hei sinä kiusaaja!

On väärin, miten kohtelet ihmisiä, ketä kiusaat ja miten haavoitat ja loukkaat heitä. On mahdollista, että omassa elämässäsi on asiat huonosti ja voit itse huonosti etkä välitä ja rakasta itseäsi, mutta se ei tarkoita sitä, että haavoitat ja purat pahan olosi muihin ihmisiin koska hekään eivät ole sitä ansainneet, kun kiusaat toista, kiusaat samalla itseäsi. Satutat satutettua. Sinullakin on oikeus tuntea pahoin, mutta silloin pitää puhua ja hankkia apua. Sinun vahvuutesi voimistuu, kun itse itket ja annat jonkun toisen halata sinua. Kannustat itseäsi ja otat vastaan muitten kehut. Heikkoutesi ja paha olosi paljastuu aina kiusaamisessa. Joten, jos koet tässä ja nyt, että olet kiusannut jotain, vielä ei ole liian myöhäistä. Ota nyt itsestäsi kiinni mene ja pyydä anteeksi.

-HEA

Ladattavat materiaalit

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top