Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Älä häpeä murrosikää!

Joskus luulee,että on ainoa jolla alkaa murrosikä,se ei ole totta. Yhtenä päivänä huomasin,että rintani ovat kasvaneen,se oli outoa,mutta jännittävää. Oli vaikea yrittää saada keskustelun aihe murrosiästä kavereiden kanssa,halusin tietää onko heillä alkanut jo murrosikä. Sitten minua alkoi nolottaa todella paljon rintojeni kasvu ja karvat intiimi alueella. Minua ahdisti uimaviikolla,että muut näkevät minut alasti. Sitten kaverini sanoivat,että sinulle on kasvanut karvoja,se rohkaisi minua. Tajusin,että on siistiä,ymmärtää,että on kehittymässä naiseksi.

-Martha

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top