Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Avan ja Santerin ensi suudelma

Olin pukkarissa, rankka matsi oli ohi, mutta mulla oli siltikin voittaja fiilis. Oltiin voitettu täpärästi 78 vs 81 vika kori oli mun tekemä. Ja nyt se tapahtu, olin just laittamassa kenkiä jalkaan, kun joku poika tuli sisään, se sano, että olin pelannut mahtavasti. Siinä pojassa oli jotain aivan mahtavaa ja lämmin tunne valtasi mun kehon. Se kysy mua kahvilaan viettämään iltaa. Suostui siihen. Päivien mittaa meistä tuli aina vain läheisempia. Vuoden kuluttua minä ja Santeri oltiin leffassa, leffan jälkeen se tapahtu olin just nousemassa ylös kun Santeri pussas mua huulille. Se tunne oli aivan mahtava ja muistan sen aina. Nyt me ollaan sitten yhdessä. 😘😍🤗♥️💋

-NookkuPookku

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top