Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Itse tehty - 9 Gaala

Koulussamme Liedon koululla on ollut perinteenä järjestää 9 Gaala. 25 oppilaan projektiryhmä jakautui teemaryhmiin ( ruoka, koristelut, ohjelma) ja suunnitteli, teki päätökset ja toteutti suunnitelmat yhdessä. Projekti onnistui oikein hyvin. Oletukset projektista olivat aika isot, mutta vaikka oletukset olivatkin suuret, se onnistui hyvin. Koristelut olivat hienot! Ohjelma oli myös mieluinen. Ruoka oli hyvää, mutta aavistuksen sottaavaa juhlalliseen tilanteeseen. Oivalsimme, että projektin toteuttaminen on iso homma, mutta kun oli tarpeeksi innokkaita osallistujia valmisteluihin, se sujui hyvin.

Aiheeseen liittyvät

Itse tehty -projektiraha

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top